Реклама / Ads
48| 8921 |09.09.2011 ЪNDERGROUND

Трактора набива канчета на журналя

.
Ал. Петров Източник: Булфото
Кандидатпрезидентът доцент Алексей Петров, експерт към Съюза за стопанска инициатива на гражданите, за кратко - Трактора, много обича да вкарва журналисти в правия път чрез казармената процедура „набиване на канче”.
 

 

Очевидци разказват любопитна случка от месец март т.г., разиграла се в италианския ресторант „Ла Кампанина” точно срещу парламента. На една маса по обяд седели издателят Недялко Недялков със съпругата си. Към тях не след дълго се присъединил журналистът Явор Дачков. В един момент в заведението връхлетял Трактора, насочил се към тяхната маса и още преди да седне започнал яко да насмита словесно Дачков, явна заради негови „неправилни” писания в „Галерия”. Атмосферата в скъпарското заведение така се нагнетила, че единствените други посетители от съседна маса станали и напуснали ресторанта.

 

Още по-любопитен е случаят със запознанството на Трактора с Недялко Недялков (син на известния поет Недялко Йорданов). Преди време, когато сегашният издател на „България днес” и „Ретро” (някои нашепват: и на „Галерия”) Недялко Недялков бе все още съсобственик на в. „Уикенд”, бил поканен да участва в сбирка на Съюза за стопанска инициатива. Той приел и в уречения ден и час се оказал на въпросното мероприятие. Настанил се удобно в предложения му стол и зачакал какво ще се случи, разказва мълвата. По едно време вратата се отворила и в залата влязъл Алексей Петров. Той носел сгънат вестник „Уикенд” в едната си ръка. Приближил се до Недялков и го попитал: „Познаваш ли ме?” Недялко отвърнал, че не са се запознавали. Тогава Трактора го ударил няколко пъти с вестника по главата и избълвал: „Като не ме познаваш, защо пишете за мен!?” Ето така, разказват зевзеци, се запознали Недялко Недялков и Алексей Петров. От няколко удара с вестник се родила една чиста и свята дружба между двама истински мъже, които... и т.н. 


На други журналисти Трактора пък обещавал разходки в багажника на кола, да ги изсели, да ги „сготви”, да им стъжни живота и пр. благини.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8523 |06.09.2011 Президентът завеща пиара си на Трактора . 50| 13046 |23.08.2011 Трактора крал фирми с бой . 27| 15815 |08.08.2011 Демби изпържи Трактора . 23| 13200 |22.06.2011 "Олимпик Тетевен" отключил конфликта между Сокола и Трактора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads