Реклама / Ads
43| 23480 |05.11.2014 ЪNDERGROUND

Три тайни срещи на Горанов и Пеевски за 10 дни, Искров при Доган

.
Пеевски и Горанов на "онази" среща през 2010 г.
Поне три пъти се е срещал Владислав Горанов с Делян Пеевски през последните две седмици. На последната, която се провела в пазения като Пентагона х-л "Берлин" в Бояна, двамата са обсъждали част от кандидатите за министри, както и казуса с ликвидирането на КТБ. Това съобщиха за Фрог нюз хора от персонала.
 
Горанов е довереното лице на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по въпросите на финансите и банките, но запознати твърдят, е освен Борисов често давал съветв и на Пеевски.

Утре Владислав Горанов най-вероятно ще бъде обявен за министър на финансите в новото правителство, съставено от ГЕРБ и РБ.

 

Медиите припомнят, че Пеевски и Горанов имат стара дружба. Снимка, на която двамата си приказват задушевно в столично заведение през 2010 г. отново обиколи интерет. По този повод Бойко Борисов коментира, че ако двамата са имали да крият нещо, са щели да отидат на друго място, а не където е имало други хора. Депутати обаче смятат, че Горанов и Пеевски се виждат редовно и поддържат топла връзка отдавна. Самият Пеевски го е казвал пред свои близки. Освен това, според народни избранници излиза, че щом последните им срещи не са били публични, би трябвало да означава, че има много какво да крият.

 

Друга една тайна среща също разбуни духовете преди дни. За нея заговори лидерът на ПФ Валери Симеонов. По БНТ той обяви, че е лично е попитал управителя на БНБ Иван Искров дали се е срещал с Ахмед Доган в парк "Росенец". Искров отрекъл, но Симеонов заяви, че такава среща със сигурност е имало в края на октомври, в ден петък.

 

Информацията била от вътрешен човек, който с очите си видял Искров да отива при Доган.

 

Бяха заградили половината парк, два километра и половина отцепление, от 30 частни охранители и 10 човека от НСО, разкри подробности от случката Симеонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 10541 |13.02.2013 Тайните на сциентолозите . 45| 21069 |01.02.2013 Сензационни тайни за корупция по върховете . 12| 10567 |25.09.2011 Павел Найденов: Илия беше ниска топка за тайни с Путин и Първанов . 35| 13342 |25.05.2011 Олигарси уреждат тайни срещи на Първанов и Борисов с Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads