Реклама / Ads
28| 38462 |06.11.2020 ЪNDERGROUND

Цветан Василев: СРС-то с Гешев е попаднало от лагера на Пеевски в този на Борисов

.
Цветан Василев
Твърди се, че СРС-то с Гешев е попаднало от лагера на Делян Пеевски в този на Бойко Борисов. Така Борисов и разбрал, че в него се съдържа много по-важна информация. Иначе Пламен Георгиев щеше да бъде главен прокурор. Говори се за оргии. Този човек е пълен с комплекси. Борисов е разбрал, че това е огромен коз за него. Гешев говори с бизнесмен, който е в ареста, и на който той е прекратявал досъдебни производства.
 

Това разкри банкерът Цветан Василев в интервю за Сашо Диков по Евроком. Ето какво още каза Василев за въпросното СРС с Гешев: На въпрос дали е ставало дума за цената, на която да се прекрати досъдебното производство, той отвърна:  „Става дума за седем-осем цифрена сума“. Василев се възмути, че никой не коментира факта, че жената до Гешев е купувала имоти на ниски цени от съдружника на Ваклин-основен свидетел по делото срещу Десислава Иванчева.

 

След това Цветан Василев обясни за съдебната сага около исканата от прокуратурата екстрадиция:

 

Да не се бърка Висш съд в Сърбия с Върховен съд в България. Висшия съд в Белград представлява СГС в съдебната система на Република Сърбия. Подобни решения се обжалват пред апелативния съд. По-важното е, че Висшият съд взима решения по съвсем формалната част на исканията за екстрадиция.

 

Решението е доста противоречиво. То е по обвинения, които на практика не съществуват. Това е един голям буламач, забъркан от българската прокуратура. Обвиненията им са скалъпени. В скоро време ще кача на моя блок исканията за екстрадиция. Обвиненията се базират на два фалшиви документа- разписка за 205 млн. лева и документ, който самия техен свидетел Орлин Русен го опроверга в съда.

 

В огромната си част никакви пари не са били теглени от касата на банката. И това ще се види. Тези пари никога никой не е взимал. За 205-те милиона говоря.

 

Бисер Лазов и Андреева са купени лъжесвидетели на прокуратурата и крадци. Нека се види с колко са се обогатили. Защо прокуратурата се е хванала за кредити, които са ограничени до самите фирми. Никой не е изследвал активите на фирмите.

 

Техномарект е оценен на нула, за да бъде разграбен от Делян Пеевски. Загубата на банката от 700 млн. евро е само от кражбата на „Виваком“. КПКОНПИ не имала за цел да защити интересите на банката и държавата. КПКНОПИ е една престъпна организация, каквато е и прокуратурата. Обслужват се интересите главно на Пеевски.  Гешев е отдавна зависим. Преди да хване случая КТБ,  той се е срещал с Пеевски.  Сам се е хвалил за това. Неговата задача е била да му замете следите. Само спецсъдът можеше да вземе такова дело. Не мога да си позволя лукса да преведа тези страници от обвинението, за да разберат и в чужбина за какво обвинение става въпрос, допълни той.

 

Поредното лицемерие на тази власт-преследва се всеки, който не им е удобен. Кои са рекламодателите на вестниците на Пеевски, на Канал 3 и НТВ. Дали няма да излязат още по-интересни неща?!

 

Николай Бареков е доказал, че е човек без морал и изцяло зависим от Пеевски. Ходи като пинчер и пуска сигнали. С минало, но без настояще и без бъдеще. Аз нямам как и с какво да плащам на Евроком.  Не съм в добро финансово състояние. Пък и не бих го направил. Бареков е лапацало. А Пеевски може само да мучи. Аз също съм имал доста срещи с Пеевски.

 

Аз, ако съм искал да бягам в Дубай, съм щял да го направя през 2014 година. Нямам време за лъжите на Бареков и пропаднали типове. Борисов и Пеевски ще имат проблем и то в най-скоро време. Това, че е премиер, не означава, че е такъв. Истината за управлението излезе навън и това е най-големият му шамар. До 2014 година Пеевски и Борисов не са били едно и също. Борисов знае кой му е започнал разследванията през 2013 г. Този, който контролира Цацаров. И този, който сега контролира Гешев. Това е центъра около Пеевски. Защо да не могат Борисов да вкарат в затвора. Ако не се бяха споразумели през 2013 г., можеше да има и друго развитие за тези досъдебни производства. Колко хора невинни лежат в ареста? Не могат да му измислят едно ОПГ, какъв е проблема?!

 

Знае се как действа Пеевски. Той е рекетьор. Той дойде при мен с искания, които надхвърляха милиард. След като отказах, веднага започнаха с атаката. Не вярвах, че ще започнат с холивудски сценарий за убийството на Пеевски. Бил е готвен моят арест. Тези, които ги пуснаха на втория ден, въобще нямаше да излязат толкова бързо, ако аз бях в България.

 

В България това не е съд, а пародия. Все едно отивам да ме съди Пеевски. Нека те да докажат, че съм взел една стотинка, но извън кошаревски си свидетели. Орлин Русев от страх е отишъл на другата страна. Виждате ли в какво състояние е Миньо Стайков? Това ли е процесът, който мечтаят всички?!  Ще се явя в България, когато знам че ще бъдат съдени ликвидаторите на банката.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 30876 |30.09.2020 Цветан Василев: Главния прокурор Гешев го държат с много яки компромати . 10| 13976 |24.06.2020 Цветан Василев: Виваком като емблема на обира на КТБ. Кражбата и действията на Сотир Цацаров . 43| 39369 |09.06.2020 Цветан Василев: Пеевски опитва да открадне ДПС от Доган. БТВ е подложена на рекет от мафията . 19| 16856 |08.10.2019 ГДБОП разследва Пламен Георгиев за „покрита“ ревизия на Цветанов и престъпления по служба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads