Реклама / Ads
6| 7535 |21.05.2020 ПОЛИТИКА

Александър Симов: БСП-Пловдив да прочетат статията за другарството на Димитър Благоев

.
Александър Симов
Поводът на декларацията на БСП-Пловдив са мои статии по повод изявленията на Георги Гергов. Открито заявих своята позиция, че подобни изявления в такава ситуация са абсолютно недопустими. Препоръчвам на тези другари да прочетат статията за другарството на Димитър Благоев. Там той казва нещо много важно – другарството не е празна дума, а то се гради на базата на общите ни интереси като политическа формация.
 

Това заяви депутатът от БСП Алесандър Симов в предаването "Лице в лице" по бТВ.

 

"Ние като политическа формация в последните години ясно сме заявили, че ще бъдем абсолютна опозиция на това разрушително управление и на стила „Бойко Борисов“, който разгражда държавата. Затова мисля, че БСП-Пловдив трябва да ми обяснят спазват ли тази политическа линия. Ние чухме от Георги Гергов няколко пъти една прекрасна оценка на предприетите мерки. Той буквално намекна, че неговата политическа позиция е БСП да влезе в коалиция с ГЕРБ“, каза още Александър Симов.

 

„Моите статии са автентична политическа критика спрямо липсата на тяхна политика и спрямо изразени политически позиции на Георги Гергов. Има една групичка хора, които не могат да преживеят, че политическите им амбиции бяха разрушени и че мечтата им да бъдат министри в кабинет на Бойко Борисов няма да се осъществят. Това е големият проблем“, допълни той.

 

„Проблемът е, че от там не сме видели позиция по болезнените проблеми на България. Те са произвели две позиции – едната срещу мен, а другата срещу други четирима мои колеги, които написаха декларация, за да припомнят на Георги Гергов, че в качеството си на свободен гражданин може да се обяснява в любов на Бойко Борисов както си иска. В качеството си на областен председател на БСП в града обаче трябва да съобрази тази своя позиция или най-малкото да я обсъди с организациите“, каза още Симов.

 

Той заяви, че се съмнява във възможностите на тази организация да произвежда качествена политика, обърната към обществото.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 8353 |23.06.2019 Александър Йорданов: Москва може само да се учи от България . 2| 8033 |08.06.2019 Проф. Александър Маринов: Проблемите на управляващите не са си отишли, получават шамари отвсякъде . 12| 7242 |30.05.2019 Симов: Оставката на Цветанов е замазване на следи . 45| 18485 |02.04.2019 Александър Йорданов бесен на карикатурите на Комарницки: С тях няма да има успех за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads