Реклама / Ads
46| 7865 |15.02.2014 ПОЛИТИКА

Алгафари за АБВ: Въобразих си, че съм част от колектив, а не обслужващо лице!

.
Източник: Булфото
Нидал Алгафари обясни причините за разминаването му с АБВ във Фейсбук. По думите му шест са грешките, които е допуснал при приемането на идеята на движението на Георги Първанов.
 

 

Френският специалист в сферата на ПР Г. Лерой смята, че ПР е „комплекс от координирани действия за въздействие върху общественото мнение, насочени към това да се изменят в полза на организацията нагласите и поведението на хората“. Започвам с този цитат за да обясня на тези които не са запознати, каква е същността на ПР-а, поне според хора разбиращи от занаята!, написа Алгафари в социалната мрежа.

Вероятно разбирането ми за ПР, пък и не само моето, видно от цитата по- горе, не включва да стоя мирно, да викам до полуда „Осанна” и когато пресъхнат устните на някой по дискусиите да изтичам бързо за вода!

Искрено съжалявам, че така грозно се бях заблудил, ама за това съм си виновен само аз.

Първа грешка, имах кауза, която се оказа, че за даден момент е приемлива за някой, а после се оказа,че няма нужда от хора с каузи.

 

Втора грешка, въобразих си, че съм част от колектив, а се оказа, че съм техническо лице по обслужването! 

 

Трета грешка, когато някой те предаде един път, втори път, трети път, а аз продължавам да падам в същата дупка не е само грешка, а пълно слабоумие!

 

Четвърта грешка, не съобразих, че в монархия трябва да си поданик, а не мислител!

 

Пета грешка, да се хвърляш на амбразурата и да даваш всичко от себе си с плам, да залагаш името и реномето си само защото си от експертното обслужване си е наистина... вселенска глупост!

Днес, заради мой много близък приятел, отидох на националното съвещание на АБВ! Изслушах всички мъдри изказвания и разбрах, че даже на ниво на експертното обслужване не бих могъл да дам очакваното от мен!

Ще очаквам предложения за това, което мога да правя, без да търся кауза или политика. Просто ще си върша работата за която мисля, че имам някаква квалификация, опит и знания!, завършва Алгафари.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6024 |15.02.2014 ЧЕЗ към политиците: Не използвайте нашите компании в кампаниите си . 95| 9777 |15.02.2014 Борисов замисля да последва Горанов . 18| 7081 |14.02.2014 ПЕС сдобрява БСП и АБВ, Станишев и Калфин . 54| 7834 |13.02.2014 Галъп: БСП и ГЕРБ равностойни на евроизборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads