Реклама / Ads
26| 20081 |14.06.2016 ПОЛИТИКА

Америка полудя по Ангелкова, Обама и Холивуд реват по нея

.
Неизвестният Самюел до звездата Николина...
Американските медии бяха взривени от сензационна новина: Самюел Джаксън и Гари Олдмън успели да се снимат със световната звезда №1 Никол Анджелис. Пред щатските будки „Лафка” (с неизвестен собственик), се редят километрични опашки.
 
Министерство на финансите съобщи, че в понеделник, 13 юни, е подобрен рекордът на Black Friday от 2003 г. Мистерия. Коя е Никол Анджелис? Запазете самообладание: Никол Анджелис всъщност е Николина Ангелкова, българка, министър на туризма на България. Същата, която след съобщенията за трупове и ранени след стрелба в Слънчев бряг взе мерки да се измерят децибелите от чалготеките. 

И ето че Съдбата се ухили на актьорчетата Самюел Джаксън и Гари Олдмън (много хляб още трябва да изядат докато стигнат батковците в занаята Калин Врачански, Емил Билалов, Владо Пенев... да речем). Тези двамата получиха невероятния шанс, да се снимат с нашата министърка. Анджелис-Ангелкова така ги омаяла с разкази за ослепените самуилови войници, че афроамериканецът Джаксън се просълзил: „Ще правя тен в Слънчев бряг. Тук се чувствам като в „Омразната осморка” на онова недоносче Тарантино, когато ми гръмнаха ташаците”.

Не остана по-назад и Гари Олдман, който буквално изхлипал на рамото на неотразимата Никол: „Тук, сред вас разбрах, че всъщност „Зората на планетата на маймуните” не е просто филм, а действителност. Взимам си пушката помпа и идвам на Слънчака!”.

 

Американският президент Барак Обама произнесе слово, в което благодари на министър Никол Анджелис-Николина Ангелкова, че така щедро е дала лицето си да се рекламира не само Холивуд, но целите Съединени американски щати. „Американският народ е признателен и един ден ще се отблагодари за благородната постъпка на Никол. Ако трябва вече ще командироваме американци не само до полигона в Ново село, но и по българските курорти. Там те ще усъвършенстват бойните си качества и професионална подготовка за противопостовяне на тероризма”. След това със сълзи на очи американският президент изрече на български: „Благодаря, Ангелкова! Благодаря, сестро!

 

Ето такива чудеса стават понякога. Когато Джаксън и Олдмън са били малки и са си играели с пишките, не са и мечтали за световна слава. Сега тя ги сполетя в един миг, щом застанаха до Ангелкова. Да се снимат с нея е събитие, сравнимо със „Самоубийство” на астероид””, което се случва веднъж на 60 000 години... Редичко както виждате.

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5678 |31.03.2016 Обама: Призовавам Русия да изпълни ядрените си задължения . 3| 5911 |29.07.2015 Д. Атанасова: Р. Кънев да ни пусне песен от Америка за провала на референдума . 0| 8893 |24.06.2015 Александър Йорданов: Искам не 2, а поне 202 американски танка в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads