Реклама / Ads
28| 8105 |13.09.2015 ПОЛИТИКА

Андреев: Заобиколени сме от империи, а сме слаби и корумпирани

.
Методи Андреев
Лошото за България в момента е, че ние сме слаба държава икономически и сме много корумпирана, а около нас има големи мощни държави, каквито са Турция и Русия, заяви по НТВ Методи Андреев, депутат от ГЕРБ.
 
Не трябва да забравяме това, трябва да имаме съответните съпротивителни сили. В такава тежка корупционна среда, в която държавата ни се намира, това не може да стане. По повод посещението на неофициална турска бизнес делегация в Североизточна България той каза, че било подготвяно неофициално посещение на турския премиер Ахмет Давутоглу, но в последния момент дошла голяма бизнес делегация. Това станало по покана на кмета на една община в Североизточна България, който е областен лидер на ДПС, каза Андреев и го определи като политическа и дипломатическа мисия, прикрита зад бизнес делегация.

Една дълго мечтана тяхна политика е в Шумен да се отвори консулство и там да има духовно лице, което да има дипломатически статут. България е жертва на една започнала много отдавна хибридна война. Много от българските медии не представят нещата по начина, по който те се случват. Представят ги така, както техните собственици или спонсори желаят да бъдат представени, каза Андреев.

По темата за бежанците той обясни, че България е единствената мултиетническа държава на Балканите, запазила етническия мир и продължаваща да го пази. България има възможност да получи адекватна финансова подкрепа за това, което ние искаме да направим. Ние сме врата на бежанския поток. Те така или иначе ще минават през нас. Това означава, че тази врата трябва да бъде добре подсигурена, с добри законодателни решения и финансиране от Европа, добави Андреев.

Бежанците са разбрали истината, че в България се живее лошо. Бежанския поток не е толкова страшен, от гледна точка на това, че някакви хора ще преминат и ще останат в България, а заради това кои хора ще останат. Европа трябва да разбере, че България е естествена християнска преграда. Текстовете в НК трябва да са страховити за каналджиите, смята той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 8525 |07.05.2015 М. Андреев: Хасковският кмет е под чадъра на ДПС . 16| 5690 |21.10.2014 Андреев: Коалиция между ГЕРБ и БСП=крах на системата . 42| 6634 |16.09.2014 М. Андреев: Когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните . 31| 8544 |02.09.2014 Андреев: До каквото и да се докосне ДПС, идва Армагедон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads