Реклама / Ads
4| 13088 |12.09.2017 ПОЛИТИКА

Арман Бабикян за Фрог: Некомпетентността на управлението е с нарастващ тренд

.
Арман Бабикян
Темата на новия политически сезон ще са пари, предвид че ще се гласува бюджета. Най-тежките спорове ще бъдат там. Очаквам скандали в различни сектори, защото некомпетентността на управлението е с нарастващ тренд. Ще сме свидетели още на вътрешнополитическата рекламна кампания наречена Европейско председателство, коментира пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.
 

През този сезон най-вероятно ще станем свидетели на вот на недоверие, внесен от Марешки. Смятам, че този вот ще намери парламентарно присъствие. Работата на вота на недоверие не е само гласуването, а изтъкването на тези, които търсят публичност през парламентарен дебат. Ако един вот е подготвен професионално, има смисъл от него, ако не – е загуба на време.

 

Снощният протест бе изпускане на пара, която не се е натрупала през лятото. Той е пушилка. Не можеш да организираш нещо по анонимен път. Далеч преди той да се състои, хората, които стоят за него, трябва да излязат със своите лица и своите аргументи. В нелегалност протести не се правят, а партизанско движение. Съставянето на правителство от страна на водачите на протеста е смешно. Това са поредните хора, които са употребени, за да обезсърчат реално възмутените хора с протестен заряд, които не харесват днешната власт.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 8614 |11.09.2017 Само във Фрог: Парите за откупа давани на два пъти, бащата на Адриан отказал услугите на МВР . 33| 13675 |08.09.2017 Даниел Божилов за Фрог: Законът „Магнитски” ще свали Цацаров . 5| 14964 |07.09.2017 Само във Фрог: Сочен за бъдещ шеф на ВАС е ”кредитор” и ”цедент”, според имотния регистър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads