Реклама / Ads
4| 6814 |29.11.2016 ПОЛИТИКА

Бабикян за Фрог: ПФ със заявка да извърши „жертвоприношение” в името на България

.
Арман Бабикян
От ГЕРБ зависи дали ще имаме правителство в рамките на това Народно събрание. По безсмислени причини Борисов хвърли мандата, за да предизвика напрежение и хаос в страната, от които никой няма нужда. Това заяви пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.
 

Единствените, които целокупно желаят властта, са Патриотичния фронт. Изявленията и говореното им са абсолютно еднозначни. Те продължават да се държат като хора, които имат желание да спасяват страната от „страшни опасности, надвиснали над нея”. Отново ще станем свидетели на публично жертвоприношение в името на България, с много помпозност, развети перчеми, горещи погледи, отправени в бъдещето. Кой обаче е склонен да повярва на подобно нещо?!

 

Не съм убеден, че гражданите искат нови избори. Те дадоха вот на недоверие на Борисов. Това беше еднозначно показано особено при втория тур. В нормалните страни председателят на партията си подава оставката, за да си върне доверието на хората. В случая наблюдаваме нещо друго – нацупеният Борисов хвърля страната посред зима в несигурност, но за сметка на това остава на върха на партията си с надеждата отново да е министър-председател. Той ще работи с всички сили за това.

 

Умее много умело да минава в опозиционност дори на самия себе си, за да покаже на публиката колко е лошо без него и как светът не съществува без него.

Това, което наблюдаваме в момента, са политически сметки и позициониране преди избори, заключи Бабикян.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9464 |29.11.2016 Само във Фрог: НАП крие проверката за Дипломатическия клуб . 1| 4726 |28.11.2016 Първо във Фрог: Жена пуши в автобус, гаси цигарата в седалката . 1| 9060 |28.11.2016 Само във Фрог: Прокарват скандално следене чрез Закона за защита при бедствия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads