Реклама / Ads
24| 8275 |16.05.2014 ПОЛИТИКА

България за Америка: Долу ръцете от Иво Прокопиев!

.
Който посегне на Прокопиев, ще си получи заслуженото!
Група журналисти, представители на добре финансирани Неправителствени организации (НПО), работници, пенсионери, учащи се и честни милионери проведоха протестна акция пред централата на Българската социалистическа партия на "Позитано" 20 срещу опитите за дискриминация на големия патриот и демократ Иво Прокопиев.
 

Представители на протестиращите връчиха нота на охранителя на главния вход, с копие до председателя и членовете на ръководството със следното съдържание:

С голямо негодувание и тревога следим събитията около изтеклия имейл на големия приятел на народа и прогресивното човечество, предприемачът Иво Прокопиев. Някои нервни реакции на политици по отношение на тезисите на г-н Прокопиев, показаха на света, че у нас има все още живи отломки от най-реакционните идеологии.

 

Тези сили започнаха:

 

- Да подкопават вярата в непогрешимостта на талантливия и богат творец в областта на бизнеса Иво Прокопиев;

 

- Да посягат на кореспонденция, която е базисна и основополагаща за изграждането на истински свободни и неманипулирани журналистически текстове;

 

- Груба намеса в работата на единствените свободни и справедливи медии в България;

 

- Манипулация на общественото мнение, че уж Прокопиев манипулира, което е още по-голяма манипулация;

 

- Подкопаване вярата на милиони българи в светлото бъдеще, което чертае безпримерно храбрият и иновативен Иво.

 

Осъждаме всички опити против гражданските и човешките права на Прокопиев. Настояваме за незабавно прекратяване на провокациите от страна на Сергей Станишев, Мая Манолова и други остриета на световния милитаризъм срещу светлия образ на доказания демократ и приятел на децата и възрастните хора, защитникът на всички онеправдани.

 

В същото време изразяваме дълбоко недоумение от бездействието на българската прокуратура, която досега не е предприела необходимите действия да защити строителят на нова България г-н Прокопиев. Досега тя успяваше да го измъкне от безсрамните намеци за извършени от него престъпления и да поддържа неопетнени името и светлият му лик, а сега мълчи като п... Което е странно и страшно.  

 

Пред очите на нацията г-н Прокопиев доказа, че стотиците милиони дългове и кредити не са взети и похарчени от него напразно. Вместо да си купи яхти, къщи в чужбина, чер хайверец и прочие неща от първа необходимост, той ги вложи до последната стотинка в изграждането на един нов морал, чийто най-ярък представител е самият той и кръгът до и зад него.

 

Никога няма да изменим на великата правда на настъпващия неолиберализъм!

 

Няма да дадем нашия Иво в мръсните ръчички на правосъдието, посягащи към неговото дело, респективно на спестяванията му!

 

Иво Прокопиев = честен милионер!

 

Долу ръцете от Иво Прокопиев!

 

Антипрокопиевизмът няма да мине!

 

Но пасаран!


/следват 6 878 943 подписа, снимки, ЕГН-а, номера на личните карти и банкови сметки за дарители/

 

P.S. Публикували сме и по-смешни неща. Ще продължим да публикуваме. Нищо лично.


Фондация "България за Америка"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 9915 |03.05.2014 Радан Кънев: Европа ще изостави България . 66| 7196 |17.04.2014 Местан: Проблемите в България до Пеевски ли се свеждат? . 31| 6450 |08.04.2014 Калфин: България е пасивна и незабележима . 28| 6799 |03.04.2014 Реформаторите: България трябва да стане основател на Европейския енергиен съюз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads