Реклама / Ads
11| 6037 |09.01.2017 ПОЛИТИКА

Да, България!: Партията ни не е на агнешки главички

.
Боряна Мусева
„Аз съм преподавател по право. И винаги започваме учебната година в Софийския университет в една много пълна аудитория... И много скоро тези студенти се разочароват, защото виждат, че няма справедливост, че няма толкова много добро в света, който ги очаква и че правото все по-рядко работи както трябва“, коментира доцентът по право Боряна Мусева.
 
Именно това я подтикнало да се реши да стане сред учредителите на „най-младата“ партия у нас „Да, България“.

Политическият проект беше учреден преди два дни от поддръжници на бившия правосъден министър Христо Иванов.

„Когато ние влезем в парламента, там ще бъдат компетентни хора, които знаят какво правят. Хора, които не зависят от никой.

Партията ни не е на Прокопиев, нито на някакви агнешки главички. Това е моята, това е неговата партия“, допълни още Боряна Мусева.

От новата формация са категорични, че „когато влезем в парламента, всичките ни депутати ще бъдат кадърни хора:

„Искаме да върнем достойнството на хората у нас, както и вярата им, че те могат да решават”, допълни друг от учредителите PR специалистът Александър Кръстев.

И двамата коментираха в ефир, че досега не са участвали в каквато и да е политическа формация.

Като плюс за старта си те коментираха, че част от хората, присъствали на учредяването, са идвали с метрото: „Не знам дали това е надежда, или това е вярата на хората, че вече е дошло време сами да направят нещо, а не само да се оплакват“.

Кръстев коментира, че хората, напълнили на 7-ми януари залата, са хора с професии, които са специалисти в областта, в която работят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4671 |18.12.2016 Паси: Мигрантите ще бъдат повече от населението в Африка през 2021 г. . 4| 6716 |30.11.2016 Паси: Борисов е по рождение в оставка заради мигрантите . 5| 4126 |09.11.2016 Паси: Арогантността и популизма победиха в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads