Реклама / Ads
8| 6377 |04.10.2017 ПОЛИТИКА

”Беквокалистите” на ГЕРБ към БСП: Движите се срещу влак с Москвич

.
Тома Биков
Тома Биков от ГЕРБ заяви, че актът на днешната оставка на Делян Добрев е политически акт и важен защото е стандарт на поведение. ”Вие също трябва да подлежите на този стандарт оттук нататък”, обърна се депутатът към опозицията.
 
През последните няколко дни вие изсипахте помия. Искахте да спечелите политически дивиденти. Нищо не сте спечелили. Движите се срещу влак, а се намирате в Москвич, каза депутатът от ГЕРБ Ние няма да ви се дадем", заяви Тима Биков.

"Очаквам оставки оттук нататък във вашата парламентарната група. Цялата ви партия е три политически рода", обърна се той към БСП.

"БСП е поела курс към въоръжена борба", заяви заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Според депутатката от ГЕРБ от страна на левицата ще се чуват всякакви истории и лъжливи внушения.

"С тези скандали се убиват професионалистите във властта. Нима роднините на някого нямат право да работят? Нима роднините на БСП, активистите нямат право или не са професионалисти? Много от тях са останали да работят в кметства на ГЕРБ, в държавните администрации. Ако започнем да даваме такива примери, къде ще му излезе краят? Изключително пошло става всичко това и след като имаме възможност да говорим от парламентарната трибуна, такива думи стават много авторитетни и режат. Ще се стигне обаче до това рейтингът на парламента да стане не 1, а минус 5", допълни тя.

Цвета Караянчева коментира още, че мястото на нейния колега Делян Добрев е в парламента и няма да подкрепи подадената от него оставка.  

"Опозицията се опитва да дестабилизира страната. Те не искат да има единство и разбирателство в този толкова важен момент за България", заяви от парламентарната трибуна и депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по време на днешните дебати за депозираната оставка на Делян Добрев.

"В последно време сме свидетели на долни теми, които засягат големи хора. Елена Йончева избяга от сериозните теми за фалитите на банките, за схемите на източване на държавата. Тя мина на едни много дребни и недостойни теми. Тези атаки са срещу достойни български депутати. Защо атакуват Хасково и Делян Добрев? Той на местно ниво разгроми комунистическата партия в региона и нямате нито един кмет. Той ви би, както Германия би Бразилия на световното първенство по футбол. Добрев е доказан професионалист в енергетиката. Деляне, приятелю мой, не се връзвай на тези комунистически номера. Не се поддавай. Те искат да се докопат до енергетиката и отново да крадат милиарди. Това им е целта. ти си нужен на България. Ако скочиш сега от кораба, няма да стигнеш до брега. Червените акули ще те разкъсат още във въздуха. Твоята кръв ще им се услади и те ще клатят кораба, за да падне още някой. Призовавам всички народни представители да не приемат оставката на Делян", завърши Гърневски.

"Трябва да знаете, че аз съм като мумията. Не се храня, не спя и винаги се връщам за ужас на червената мафия. От година и половина се опитвам да разбера от Корнелия Нинова дали е участвала в приватизацията на РМД "Техноимпекс". Тя е съдена за тази приватизация. Има ли морално право тя да говори за Делян Добрев", заяви депутатът Антон Тодоров.

По време на цялото му изказване депутатите от БСП за България не спряха да тропат по банките и да дюдюкат, а председателят на НС Димитър Главчев нееднократно предупреди Тодоров, че трябва да говори за оставката на Делян Добрев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 11556 |17.04.2024 Свалиха Станимир Михайлов, ГЕРБ овладя НЗОК и наложи добре познатия модел . 1| 3121 |16.04.2024 Иван Брегов: Клановете в правосъдието могат да унищожат живота на всеки. Борисов и Габриел трябва да бъдат разпитани . 5| 2887 |14.04.2024 Няма непосредствена заплаха за националната сигурност на България, посочи служебният премиер Главчев . 6| 4499 |13.04.2024 Стоян Михалев: ГЕРБ през марионетката си Главчев, са инсталирали този главен секретар, който има тежки зависимости

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads