Реклама / Ads
49| 7407 |13.05.2011 ПОЛИТИКА

Сл. Бинев: Президентските избори приличат на избори за шеф на Коза Ностра

.
Слави Бинев
Какво ли се е случило в детството на Борисов, та той има такава неистова нужда от одобрение, попита евродепутатът. Кредитът на доверие за ГЕРБ от Атака е несправедливо отпуснат, обяви той в лично качество.
 

Да си евродепутат е много важно, защото всички важни закони се гласуват от ЕП, обяви по НТВ евродепутатът от Атака Слави Бинев. И ние ходим по комисии, делегации, политически групи, но най-важни са контактите, които човек създава в ЕП; има моменти, в които българските депутати не се делят по политически признак, а тръгват да лобират.

Ние получаваме 6 000 евро, призна Бинев, въпреки че определи въпроса за заплатата като некултурен. Парите за пътуванията били орязани, ожали се той. Бинев се опитвал да не губи от поглед политиката в България.

За мен хората не се делят на партии, те се делят на умни и глупави, на хора в състояние да се справят с проблем, или такива, които не могат, продължи Бинев. Той отказа да говори за позициите на Атака по отношение на управляващите. В лично качество Бинев определи кредита на доверие от страна на Атака към ГЕРБ като несправедливо отпуснат.

Времето потвърдило, че Борисов бягал от всяка започната работа и процес, което Бинев твърдял и преди време. Робската психика на хората не е поредена от турите, а от такива хора, които им създават робски комплекс. Има хора, които имат такава нужда от ръкопляскания, че се чудиш какво му се е случило в детството на тоя 50-годишен човек, каза Бинев. Цялата работа би трябвало да отиде на психиатър, препоръча той.

Президентските избори приличат на избори за шеф на Коза Ностра - всичко е обвито в мъгла. Предизборната кампания е стресова ситуация и трябва да се види как реагира той на тази ситуаия, каза Бинев. Обществото не трябва да допуска някой да си измисля нови правила.

Бойко няма шанс, продължи Бинев. Волен е изключително речовит човек; човекът, когото избираме, трябва да представлява държавата навън. На какъв език ще представлява президентът държавата, ако е Бойко, на банкянски ли, попита Бинев. Той добави, че нямало партия ГЕРБ без Борисов. След записите, които излезли, той трябвало да се самоарестува, съобщи още евродепутатът.

Много са мрънкачите у нас, установи още Бинев, диагностицирайки ситуацията като "ненормална".

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 153| 9444 |12.05.2011 Ив. Костов: Тежко му се пише на Борисов - или отива на избори, или ги губи! . 41| 10272 |09.05.2011 В. Сидеров: Борисов-президент=предсрочни избори, а Октоподът точи лиги . 32| 5671 |24.04.2011 Игра на предварителни избори в синьо . 31| 6555 |18.04.2011 ДСБ и СДС сближават позициите си за изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads