Реклама / Ads
12| 16635 |15.07.2017 ПОЛИТИКА

Бойко не е само скромен, той е и гений!

.
Какво толкова му трябва на един премиер...
В петък Бойко каза: Известен със с моята скромност. Именно тази негова пословична скромност, не му позволява да признае, че е и гениален. А е такъв. Защото ако не е и ни управлява трети мандат, това означава, че с нас се случва нещо... Но да не ровим в тази посока, защото знаем какво ще излезе.
 
Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността – краси болшевика, заменяйки думата „човек” с „болшевик”. Сталин лично одобрил тази „поправка” и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов.

 

Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност – доказателство, че болшевизмът е жив.  

 

Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски.  Още по-странно е присъствието на човек от „бистришките тигри” в управата на „Дунарит” и „Авионамс”. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на „Химко” Враца от името на Борисов?

Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно – колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера.  

А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл – България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство „Паламара”, правителствения самолет, цени на претрола, бридж белота – висша форма на човешко общуване...

 

Артур Конан Дойл твърди: Скромността не е добродетел. В повечето случаи прикрива нещо друго. Но кой днес слуша Конан Дойл с неговия надут Шерлок Холмс... Елементарно, Дойл...

 

В мрежата спонтанно се роди идеята да помогнем на премиера да бъде на висотата на хората край него. Очертаха се два основни варианта: А/ всеки българин да изпрати няколко левчета в благотворителна сметка на името на премиера. Б/ главният прокурор Сотир Цацаров да помоли Делян Пеевски да приведе част от честно спечелените милиони на своя приятел от Банкя. Приятел в нужда се познава, нали?

 

Какво му трябва на един скромен премиер? Една пура, футболна топка, женско бедро и малко джобни.

 

Борис Петков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 13992 |20.12.2016 Актуални питания към съветофили, бойковисти и др. . 2| 5261 |14.11.2016 Премиерът Бойко Борисов подаде оставка . 7| 9306 |06.10.2016 Никаква оставка! Бойко, не се поддавай!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads