Реклама / Ads
102| 11012 |20.05.2012 ПОЛИТИКА

Борисов: Доган мирише на джибри, браво на Станишев!

.
Бойко Борисов
Бойко Борисов отново хвърли „ръкавицата” на Ахмед Доган. Повод за реакцията на премиера бе изявление на лидера на ДПС в Джебел, че му миришело на продсрочни избори. Как може на човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори, учуди се Борисов, цитиран от агенция „Фокус”.
 
Според него само ГЕРБ и ДПС в момента имали готовност да се явят на избори, затова и Доган се надявал да се случи някакво подобно чудо.

"Доган ни подтиква към предсрочни избори. Но първо ще построим магистрали, археология, и догодина – ще отидем на избори. Ние не сме заради властта на власт. Правим и искаме да оставим нещо за народа", каза Борисов.

Във връзка с това, че в събота Цвета Караянчева от ГЕРБ не е била допусната на трибуната в Джебел, за да поздрави хората по време на възпоменателен митинг, Борисов каза: "Жалко, че бях на други места. Иначе щях да отида в Джебел. Как може народен представител да не бъде допуснат? Това е просто невъзпитано".

Той демонсрира феърплей и поздрави Станишев за преизбирането му на председателския пост на БСП от 48-я конгрес на партията.

"Той го направи по един перфектен начин. Да можеш така да омачкаш такъв апаратчик като Първанов и да го поставиш накрая на колене да си подаде оставката. Ашколсун, много добре се е развило това момче", допълни с уважение Бойко Борисов.

"Като гледах новините снощи, толкова спящи другари и другарки на едно място не съм виждал. Ама то спят, ама то хъркат, ама то се излегнали, ама то мъка голяма. И уж защитават нещо, а те спят. Нали ги гледах – едните спят, а другите ходят и ми гледат снимката. Това ли беше конгресът – милите", допълни той.

След конгреса БСП ще станат по-нормални, предрича премиерът.

Първанов най-сетне разбра, че машината за купуване на гласове може да се превърне в машина за купуване на делегати, коментира още премиерът.

"На конгреса си личи страхът от ГЕРБ. Не си направиха анализ защо са загубили изборите, макар че са купували гласове. ГЕРБ не сме толкова страшни", каза Борисов.

Страхът им от ГЕРБ е толкова голям, че те си правят конгреса, като говорят за ГЕРБ, добави Борисов.

Той нарече днешното шествие спещу отказа от строителство на АЕЦ-белене „връх на популизма”. Направиха конгрес, за да си говорят за големия страх от ГЕРБ. Страх ги е от предсрочни избори", каза Борисов. Той окачестви конгреса на БСП като "забавен".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 62| 9109 |26.03.2012 Доган: Моралът в политиката е вреден . 66| 9104 |16.03.2012 Борисов: Константинов си отиде, защо аз останах единствения му фен . 181| 11278 |12.03.2012 Б. Борисов: Заклевам се, да пукна, ако парите от лекарства са отивали в черна каса на ГЕРБ! . 104| 20604 |21.02.2012 Б. Борисов: Гергана Павлова трябваше да даде обяснения за лекарствата, не аз!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads