Реклама / Ads
110| 10661 |27.02.2014 ПОЛИТИКА

Б. Борисов: Как с голо дупе таралеж ще мачкаш, бе?

.
Бойко Борисов
Не можеш да ги миеш със сапун и да викаш ръцете ми са чисти, а аксесоарите по ръцете да са ти за стотици хиляди лева и да си ги показваш по камерите. Никого не визирам. Като си ги показваш по камерите, хората ги гледат и виждат аксесоари за по 40-50 хиляди лева – на предаване показваш. Какви чисти ръце, попита Борисов.
 

За да се провежда акция „Чисти ръце”, първо трябва да имаш чисти ръце. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус”

„Не могат да провеждат операция „Чисти ръце” хора, които в едно студио ги гледах – единият даже разбрах, че е кандидат за вътрешен министър, които гледат една снимка, а е видно, че там не е човекът, когото визират. Те го набеждават, че е той. Представяте ли си на тези хора да им дадеш да набеждават хора? Това ще стане като Гестапо. Те гледат снимката и викат – „Това е Борисов”, а то не е Борисов. Тези хора ли ще провеждат операция „Чисти ръце”, заяви Бойко Борисов. 

„Тези хора отидоха, и ме набедиха за офшорен бизнес и в същото време се оказа, че имам една-четвърт, която през 90-те години е била затворена. Как? Невъзможно е тези хора да го правят”, каза още той.

„И ръчичките са ми чисти, и аксесоари нямам, и къщичката си ми е там, където съм се родил. Аз не съм дошъл от никъде, да се населя там. Както те дойдоха отнякъде, знам ги прекрасно тези момчета. Години наред всеки ден, през ден, майките им, близките им: „ама моля ти се, подкрепяй го, дай, пази го, ама ще ме ожениш ли, ама ще ме кръщаваш ли. Идват при мен и ми викат: „ти си най-големият, ти си единственият” – преди една година. „Ти си най-големият, без теб не може, държавата ще се разпадне, браво на теб. Сега излиза и вика – ще ме арестува. Как с голо дупе, таралеж ще мачкаш, бе”, попита Борисов. 

Борисов разказа един виц: „Знаете ли защо новият вътрешен министър ще бъде най-интересен? За първи път ще имаме вътрешен министър, когото никой няма да може да води за носа. Не казвам кой е, само така се очаква. Никой не може да го води за носа повече”.

Не случайно аз съм носител на всички полицейски ордени в света и всички големи служби в света са ме признали. Аз съм заловил толкова кокаин, хероин, амфетамин, колкото тези хора не са гледали филми за подобни операции, каза още Борисов. С две ръце подкрепям всяка инициатива в борба с престъпността. Затова си има съдебна система, прокурори, следователи, които се занимават с това нещо. Хора, които не могат да разпознаят на една снимка кой е, да им дадеш да провеждат „Чисти ръце”, заяви Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 100| 8630 |26.02.2014 Борисов: Защо Станишев толкова се зарадва на новата група? . 94| 7504 |16.02.2014 Борисов: Ще сме в изолация, докато Реформаторите не разберат, че помагат на БСП . 71| 7059 |30.12.2013 Равносметката на Борисов: Нашата оставка не донесе нищо добро . 46| 7474 |14.12.2013 Борисов: Доган и Местан ще хвърлят и Орешарски на кучетата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads