Реклама / Ads
1| 8033 |19.06.2017 ПОЛИТИКА

Борисов: Между София и Скопие да има магистрала и жп линия

.
Източник: БГНЕС
Най-важното, което вие направихте, е че излязохте от тази тежка политическа криза. Криза, която тревожеше всички.
 

Тежко време за Македония, бой в парламента, кръв, напрежение. Когато беше нападнат парламента, ми се обадиха г-н Заев, г-н Иванов и г-н Груевски. На всеки един казах, че ние с огромна тревога следим ставащото и истински се надявам политическата класа да се вземе в ръце, за да се управлява по демократичен начин, така както в целия Европейски съюз. Това каза в интервю за скопската медия MKD.mk премиерът Бойко Борисов.

 

В България винаги сме твърдяли, че присъединяването към ЕС на целите Балкани, присъединяването на всички балкански държави към НАТО е нещо, което ще успокои региона. България има нужда от стабилност, спокойствие, инвестиции, инфраструктура на Балканите. Г-н Заев е добре дошъл. Той ще чуе, че ние сме готови да подкрепяме това, което се иска от нас. Колкото по-бързо Македония влезе в НАТО, толкова повече това ще допринесе за колективната сигурност. Аз имам принцип. Нека да оставим историята на историците.

 

Те да спорят и да доказват кое е първо и кое второ. За нас е важно между София и Скопие да има магистрала, да има жп линия. Това гарантира бизнеса, туризма и високите доходи. Новото ръковдство в Скопие трябва да заяви готовност и да седнем да работим. Пътят води до благоденствие. За това е изключително важно НАТО и ЕС. Вие трябва да си дадате това като сметка и да го свършите, категоричен беше Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12205 |30.04.2017 Т. Дончева: Главният прокурор е оплетен между ГЕРБ и Пеевски . 6| 6690 |30.04.2017 Борисов: Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ . 15| 17831 |23.04.2017 Радан Кънев: „Газпром” е бил поводът за срещата между Цацаров, Дончев и Гергов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads