Реклама / Ads
137| 8824 |16.11.2013 ПОЛИТИКА

Борисов: Няма да наричам Орешарски повече премиер

.
Източник: Булфото
"Няма да ви предам, няма да ви изоставя, каквото и да ми струва", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от трибуната по време на националния митинг на партията в Пловдив, пред повече от 15 хиляди привърженици.
 

"Искам да знаете, че личната ми мотивация България да стане по-добро място за живеене остава. Няма да ме откажат с потерите, които са пратили след мен", допълни той.

От трибуната Борисов заяви, че е пострадало детето му заради сутрешния протест пред къщата му в Банкя, но отказа да даде повече информация. "Ако не ми оздравее детето от това, което му причиниха, с това висене пред дома ми, с този тормоз, няма да имам пощада към тези хора."

"БСП се докара до там, че сама и митинг не може да направи. Днешният митинг сме го направили в Пловдив, защото в София има футболно дерби, има агитки по улиците, има други протестиращи, студенти, други митинги и разбира се – и контрапротест на управляващите", заяви Борисов.

"ГЕРБ е партия, която има своята кауза. ГЕРБ е единственият препъни камък на БСП и ДПС. Като партиен лидер се радвам, че Станишев е лидер, вече десет пъти го побеждавам. Виждате, че БСП я докараха до там че не може сама да направи митинг."

"Орешарски е държавен служител. Той е на партиен митинг на БСП. Следователно той трябва да бъде уволнен, трябва да си подаде оставката", коментира Борисов.

"Премиерът Пламен Орешарски обясни, че който отиде на митинг, ще бъде уволнен. Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставката. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана на премиера – да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг", заяви още лидерът на ГЕРБ.

"Управляват БСП и ДПС и НДСВ – спират всички фондове на ЕС, идва ГЕРБ – пускат всички фондове, идват БСП и ДПС и Атака и пак спират всички фондове. И Станишев казва, че това е заради ГЕРБ. Когато ГЕРБ беше на власт, нямаше нито едно спряно евро", допълни Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 6343 |10.11.2013 "България няма да бъде "троянски кон" на Москва в Европа" . 33| 6519 |07.11.2013 Р. Овчаров: Няма да кажа лоша дума за който и да е политик . 97| 7704 |20.10.2013 Борисов: Управляващите ще крадат най-много от образование . 6| 6603 |19.10.2013 Куркулас: Няма да преговаряме с Македония за ЕС при сегашното и отношение към съседите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads