Реклама / Ads
56| 7325 |13.12.2013 ПОЛИТИКА

Б.Борисов: Обичаме се с Реформаторите, обречени сме да сме заедно

.
При управлението на ГЕРБ реформаторите гонеха Борисов, а сега той гони хората от Реформаторския блок.Така провокира Бойко ѝБорисов водещият на "Панорама". Лидерът на ГЕРБ му отговори философски, че така е в любовта - единият винаги гони другия, но се обичат. И допълни, че са обречени с Реформаторския блок да работят заедно.
 

Ще ни заобичат.Ние сме единственият им шанс да има Нова конституция.Ние с тях ще намерим общ език Няма друг шанс.Иначе ще търпим тези още 20 години, защото с тях разделно не можем да се преборим. И в ДПС ще настъпят прочени, каза още Борисов.

Борисов коментира и някои от лидерите на партии в момента.За него Ахмед Доган си остава най-добрият политик на този преход. Той вижда два хода напред, отбеляза лидерът на ГЕБ. .Ахмед Доган сложи всички българи в джоба си Той е печелил всичко мачове, без този по времето на ГЕРБ, заигра се бившият премиер.

Волен Сидеров търси враговете си там, където ги няма. Казахме му,  направете аннетна комисия за Отряд 28, но и за предишните четири години.Те ми написали всичко - полетите на Първанов, за евреите, за руските туристи.Завел съм 15 дела. Ще обясняват кои са певачките. Вярвам, че са били на концерт някъде, така че ще имам свидетели, защити се Борисов срещу обвиненията, че навъртял хиляди километри във въздуха като премиер.Когато Сидеров говори за езна четвъртинка мое участие в офшорна компания, закрита преди двадесет години, а него си не разпита за офшорните си кампании със стотици хиляди, посочи още той.

По-нататък Борисов разкри отношението си към протестиращите срещу него. "Хората, които протестират срещу мен са едни и същи, даже кучетата в Банкя ги познават. Въпреки че има полиция, тези хора са пуснати на 6 метра от входа, но аз съм свикнал да влизам през главния вход и да излизам пак оттам."

Борисов заяви, че не завижда на правителството за договореностите с „Уестингхаус”. Според него предлаганата от американците технология е модерна, но и при този проект се повтарят едни и същи модели на действие и накрая пак няма да има реално изграждане на нова енергийна мощност.

Веднага след това обаче Борисов цитира премиера Орешарски, че 7-ми реактор няма да ангажира бюджетни средства, и заяви, че това не е вярно. Според Борисов парите ще се дадат от НЕК, която вече им

Катастрофата в страната ще дойде 2015 година. тогава само един човек ще иска да бъде премиер. Не искам да му казвам името, за да му правя реклама. През 2015 година българите ще се сърдят само на себе си. Помнете ми думите. Точно поради тази причина трябва да излезем с реформаторите и да свалим това правителство, завърши Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 6852 |13.12.2013 Нейнски: ГЕРБ показа дефицит на демократичност . 46| 6866 |12.12.2013 Афис: БСП-първа сила с 22%, ГЕРБ губи привърженици . 23| 6777 |11.12.2013 Съюз „Чисти ръце“ връща доверието в държавата . 23| 9487 |11.12.2013 Румяна Бъчварова: Кадровата политика е слабост на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads