Реклама / Ads
53| 5517 |23.01.2021 ПОЛИТИКА

Борисов: Внушителна е тишината на Радев за Навални

.
Бойко Борисов в Сливница
”Европейският съюз разгледа и задържането на опозиционния лидер Навални в Русия, на този фон е внушителна тишината на президента Радев”. Това аяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция в Сливница днес.
 

"Европейските депутати, сред които е и началникът на кабинета му, не влязоха да се регистрират, докато се гласуваше резолюцията на европейския кабинет за освобождаването на Навални. Не става въпрос за намеса в чужди работи, а да настояваме за справедлив процес", посочи той.

 

"Предлагам да чуем какво президентът Радев мисли, защото и Европейският съвет и Европейският парламент и Европейската комисия настояваме за незабавното му освобождаване", заяви Борисов.

"БСП ги знаем какви са и какви са им корените, но държавният глава е най-представителната институция и неговият глас е изключително важен", смята Борисов.

 

В хода на инспекцията изненадващо жена започна да зове за оставка и да крещи думите "Мафия". Борисов не реагира и подмина.

 

Той коментира и пандемията: "Сега имаме добри параметри. Като почнат обаче да умират хора и станат пак 5000 - 6000 заразените на ден и се претоварят болниците, същите критици в момента ще питат защо сме ги изпуснали", каза Борисов. "Сега сме с добри параметри. От 4-ти февруари, като пуснем големите ще пуснем и залите да танцуват и играят", посочи той.

 

"Фитнесите със сигурност ще ги отворим, а с ресторантьорите ще проведа среща", заяви Борисов. Той изтъкна, че параметрите продължават да падат, но само в България.

"Ако нещо може да се сложи на везната със здравето, то това е образованието, културата и обучението", категоричен бе премиерът. "Параметрите продължават да падат в България. Навсякъде в Европа виждате какво става. Да не подценяваме Института "Роберт Кох", медицината в Нидерландия, Белгия и т.н. Мерките там се затягат", подчерта Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 10632 |04.11.2020 Борисов: Как не ви е срам, бе? /видео/ . 30| 10355 |28.09.2020 Борисов: След 20-годишен брак с Цветанов се разделихме, той си има ново семейство . 82| 12207 |09.09.2020 Борисов: Мафията иска да ни свали /видео/ . 36| 9545 |14.08.2020 Хр. Иванов атакува Борисов: Не ни трябва Велико народно събрание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads