Реклама / Ads
107| 16745 |12.07.2011 ПОЛИТИКА

Б. Борисов: Всичко си дойде на място – ДСБ, БСП и ДПС се събраха

.
Иван Костов Източник: Фрог нюз
Изявленията на лидери от опозицията за предстоящ вот на недоверие предизвикаха иронични коментари от страна на управляващите. Комбинацията от БСП, ДПС, СДС и ДСБ е нищо повече от елементарен опит на Иван Костов да използва ситуацията, за да се докопа до властта, смятат от ГЕРБ.
 
В момента текат конспиративни разговори за това какво ще стане ако вотът на недоверие мине и се тръгне към предсрочни парламентарни избори. Костов вече опитва пазарлъци за разпределението на властта, съобщиха за Фрогнюз депутати от мнозинството.

За да дестабилизира ГЕРБ бившият премиер Костов е готов и на сделка с дявола, в случая с вечния враг – социалистическата партия и Доган.

„Това е подъл ход на опозицията. Не завиждам на Мартин Димитров, защото се чудя как се е подвел по политиката на Костов. Нима той е неговият ментор? Аз мисля, че едни партньорски политически формации не би трябвало да постъпват по този начин”, коментира депутатът Валентин Николов от ГЕРБ.

Бойко Борисов на свой ред се обърна към журналистите в Пловдив с въпроса: “Кой се е съмнявал някога, че г-н Костов, БСП и ДПС са едно и също?” По думите му “това са тези хора, които през годините са правели така, че да възпрепятстват всяко едно демократично правителство”. “Не се притесняваме. Всички са видели как управляват БСП и Синята коалиция. В края на краищата народът е този, който ни избира и назначава. Ако мине пък вотът, ще направим избори и пак народът ще си каже думата”, обяви Борисов.

Под тепетата премиерът коментира и черният ПР, който от известно време набира скорост чрез послания за неговата оставка и уволнение. “Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и разни писания. Нека си харчат парите”, заяви Борисов.
Той припомни, че на последните избори са наляти огромни средства, за плакати и билбордове с текст: „Когато гласуваш за Борисов, получаваш Костов”. „Видя се, че тези хора са си похарчили парите на вятъра. Лъжата лъсна. Ние не харчим пари за такива неща и не се занимаваме с негативни кампании”, допълни премиерът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 76| 6107 |01.07.2011 Борисов: Ако не беше ГЕРБ, държавата щеше да е под водата . 70| 7757 |26.06.2011 Б. Борисов: Безотговорни политици бърборят, без да отчитат мърлявата си работа . 83| 7484 |17.06.2011 Б. Борисов: В парламента не са ми приятни да ги гледам! . 37| 5811 |14.06.2011 Б. Борисов: Кандидът за президент ще чуете на 4 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads