Реклама / Ads
63| 9829 |08.01.2011 ПОЛИТИКА

Босия: Гоце е главен интригант в държавата

.
Николай Колев - Босия
Самият Алексей Петров няма нито интелектуални, нито финансови ресурси, за да води война срещу правителството, добави Колев, според когото Първанов бил на страната на Трактора.
 

Атаките към държавата и вътрешния министър с изнесените преди два дни СРС-та от разговорите на шефа на митниците Ваньо Танов, всъщност са един пълзящ преврат, обяви по ТВ 7 журналистът Огнян Стефанов. Той заяви още, че атаките се правят не само от Алексей Петров, но и от престъпни групировки, чиито интереси са засегнати от МВР. Стефанов допълни, че и в момента има журналисти, които пряко са заплашвани от хора, близки до Петров.

Коментар в студиото направи Пламен Николов - парламентарен секретар на Министерския съвет по времето на Жан Виденов и бивш шеф в "Мултигруп". Той се съгласи със заключенията на Огнян Стефанов, като посочи, че в случая става дума за открит щурм срещу държавата. И този щурм се води от Георги Първанов – Гоце и е насочен лично срещу министър-председателя Бойко Борисов. Президентът Гоце от години е свързан с Алексей Петров, допълни Николов. Той добави, че Първанов ниглижира усилията на правителството и коментира вчерашното изказване на президента „Който нож вади, планина повдига” като заплаха, изказана от телевизията.

Николай Колев- Босия посочи, че се води открита война
. Самият Алексей Петров няма нито интелектуални, нито финансови ресурси, за да води война срещу правителството. Той сигурно има голяма финансова подкрепа, защото ако не си готов финансово, ще загубиш войната, заключи Босия. Хората, които стоят зад Гоце, тези от подземния свят, те също подкрепят Трактора, каза още Николай Колев. Цветанов има лични отношения с Алексей Петров, които се използват, за да се удря правителството. Георги Първанов е главен интригант в държавата. Той показа, че е страна в сканадала и то на страната на Трактора, допълни Босия.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 83| 21256 |16.11.2010 Босия: Готвят убийството на Филчев, свалят Първанов от власт . 69| 14058 |02.11.2010 Гоце си взе и Бай Ганьо - нагъл, дебел, богат, но в пола . 75| 12483 |26.10.2010 Гоце и Трактора са един и същ човек . 78| 14354 |16.03.2010 Октай: Гоце търси алиби, ако утре го проснат като Трактора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads