Реклама / Ads
56| 9599 |30.05.2011 ПОЛИТИКА

М. Димитров: В ГЕРБ сериозно се замислят за оставка на Тр. Трайков

.
М. Димитров
У него имало определени морални качества, но в партия ГЕРБ съществувал един център на взимане на решения; големите врагове и опоненти, като Първанов и Станишев, по проекта Белене са за ръчичка. Само за сините няма компромати от Уикилийкс, съобщи Димитров.
 

От АЕЦ Белене не може да се спечели, може само да се губи; за българските граждани това ще е пробита наионална сигурност и зависимост от Русия; но и ще плащаме скъп ток, който не ни трябва всеки ден, коментира по НТВ лидерът на СДС Мартин Димитров.

Този проект е безсмислен, той е губещ
, казва и английската банка, съобщи Димитров и предложи да се отиде на алтернативната употреба на тези средства. Дори министърът на икономиката, който има своите моменти на откровеност, съобщи, че токът от Белене ще е по-скъп от този на Козлодуй, продължи той. У този човек има определени морални качества и позицията му е честна до момента, но в партия ГЕРБ има един център на взимане на решения, окончателно се решава от Б. Борисов без дебат и гласуване, осведоми Димитров. Съмнявам се, че такова решение може да спре; предателството обаче вече се разбира от хората и застрашава изборите. Големите врагове и опоненти, като Първанов и Станишев, по проекта Белене са за ръчичка.

Когато се обсъждаше енергийната стратегия, Марий Косев бил един от тези, които не е подкрепил прооекта Белене и махването му е реакция на това, коментира Димитров. Убеден съм, че в ГЕРБ много сериозно се замислят и за оставка на самия Тр. Трайков, който единствен се държи мъжки. Неговата оставка ще означава, че няма да има препятствия по пътя за Белене. Сега ГЕРБ носи солидарно отговорността за Белене, прибави той.

Бъдещият президент на България трябва да има категорична позиция по повод на тежката ни зависимост от Русия, това може да е човек само от Синята коалиция, заключи Димитров.

Много от нашите тези се подкрепиха от Уикилийкс
, забелязвате ли, че само за СДС няма компромати, попита Димитров и опроверга слуховете, че Костов стои зад Уикилийкс.

В началото на мандата имаше надежда за ГЕРБ, ако приемаха нашите експертизи, но толкова много оплаквания от хората, колкото има сега, не съм чувал от времето на Жан Виденов, добави синият лидер. Загубим ли средната класа, губим всичко, заключи той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 69| 9279 |28.04.2011 М. Димитров: Щеше ли Надя 5 месеца да обикаля села и паланки?! . 35| 7802 |24.04.2011 Б. Димитров: В политиката са най-големите манипулации; Левски е най-успешният политик . 30| 6535 |10.04.2011 М. Димитров: Борисов използва Трайков за Белене, за да не носи отговорност . 35| 5896 |03.04.2011 М. Димитров: СДС е дясната алтернатива за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads