Реклама / Ads
157| 6290 |19.02.2011 ПОЛИТИКА

М. Димитров: Назначаването на Сертов е сделка

.
Мартин Димитров
Политиката на Борисов става непочтена. Не можеш да назначаваш човек, когото трябва да разследваш. Правителството няма да бъде атакувано с компромати, но няма да има сериозна битка с корупцията.
 

Това каза Мартин Димитров в ефира на Сеизмограф по БТВ.

Извадих всички изказвания на Атака и на Борисов за П. Сертов в парламента, а сега те го назначават за ръководител на тази служба. Става въпрос за сделка – да спрат компроматите, като цената е назначението на Сертов, категорично заяви Димитров.

Според лидерът на СДС политиката на Борисов става непочтена. Не можеш да назначаваш човек, когото трябва да разследваш. Той добави, че Ел. Николова няма нищо общо със СДС, тя е била мажоритарен кандидат на Яне Янев.

Ако може П. Сертов да назначават, то може и Ал. Петров да назначат!, възкликна гостът и добави, че вече днес можем да кажем, че битка с корупцията няма да има. Правителството няма да бъде атакувано с компромати, но няма да има сериозна битка с корупцията. Трябва да си много наивен човек, че с човек на Станишев ще пребориш корупцията. Борисов подава ръка на Станишев с това назначение, може бли ще вземе и С. Станишев в екипа, каза той.

М. Димитров отказа да коментира изказването на Ж. Желев във в. Труд.

Друго обещаваше ГЕРБ преди изборите, а сега назначава хора от тройната коалиция, възкликна той и продължи: Ние ще ги подкрепим за реформи, но не можем да ги подкрепим за съглашението с бившите управляващи.

Димитров очаква предсрочни избори след президентските. 95 процента от политиката е натъмно, затова трябват нови хора в политиката. Това е единственото решение, каза той.

На КСНС при президента очаквах да бъде друга темата – за нарастването на цените, за проблемите на обществото. Нищо радикално не очаквам на този съвет, завърши Димитров.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 72| 8996 |21.01.2011 И. Фидосова: Борисов е достоен; П. Димитров: Не е Иван Грозни! . 56| 6838 |20.01.2011 П. Димитров: Българи на колене! . 73| 12940 |19.01.2011 Ф. Димитров: Борисов е първият премиер, който постъпва нормално . 2| 5642 |08.02.2010 М. Димитров: Президентското вето е измъчен текст

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads