Реклама / Ads
11| 9561 |31.07.2014 ПОЛИТИКА

Дончева: Кукловоди инспирираха конфликта КТБ

.
Татяна Дончева
Миков не е пудра, народен човек е, няма да се прави на аристократ, заяви по БТВ Татяна Дончева от Движение 21. Хората в БСП също имат право на надежда; те се надяват, че Миков е правилно решение и то ще им даде по-добро представяне на изборите.
 

БСП се задуши от обръчите на ДПС; позволи го ръководството на партията, което стана част от тях. Това стана заради алчност, тъпотия, коментира тя. Обръчите на Доган задушиха и отношението на членската маса; липсваше контрол за действията на върха.

За сълзите на Станишев тя каза, че това било "Народният театър". Даже лицемерието трябва да има някакво приличие. Всички знаем, че той е студен човек и не му пука за тия там, на които говори.

Движение 21 ще участва за пръв път в тези избори и най-вероятно ще участва самостоятелно. Ако си играч за маратона, не може да минеш без тези неща. След това можеш да участваш в различни конфигурации, което за нас няма да бъде самоцел. Тя посочи приоритетите - решаването на въпроса с банковата криза и стартирането на решението за съдебната система. Двете неща са очевидно свързани и имат тежко отражение за бъдещето на България. Шансовете на Движението са добри, защото ситуацията е объркана и неопределена. Бойко Борисов реши, че виенското колело се обръща и той ще се върне на бял кон, но това няма да е така, въпреки силното му присъствие в НС. Това виенско колело няма да доведе до решаване на ситуацията.

В БСП отдавна са забравили как се печели, каза Дончева.

Бареков просто ще се разпадне; това е чудовищен технологичен вот; той няма естествени поддръжници, предрече тя.

КТБ е голяма банка за българските мащаби; там са парите на военни, на енергетика, на общини, на много фирми, на болниците и т.н. На практика върху бъдещето на банката са заложени заплатите на много хора и възможността на фирми да се разплащат помежду си. На тези избори въпросите около банката ще бъдат ключови, затова основните политически сили трябва да представят решаване на задачите; трябва да има решение, което да подкрепи държавната икономика. Другите леви формации разсъждават изключително лозунгарски. Спасението на банката е грижата за заплатите на всички хора по веригата, а не просто десен въпрос, обясни тя.

Кукловоди инспирираха конфликта и искат да се греят на него, обобщи тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 9324 |22.06.2014 Трусовете около КТБ и скрития дневен ред на кукловодите . 22| 8831 |10.02.2014 Т. Дончева: Местенето на полицаи не показва висок интелект . 52| 8956 |01.12.2013 Д. Иванов: Днешните кукловоди и актьори в политиката не са кадърни . 16| 8137 |22.10.2013 Татяна Дончева: В районите с бежанци се върти схема за източване на държавни пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads