Реклама / Ads
77| 11454 |03.09.2012 ПОЛИТИКА

Т. Дончева: Кутев е ибрикчия

.
Татяна Дончева
Кутев говори глупости системно; той е заслужил говорител за Станишев, той е човекът с парцала и кофата, който мие коридора пред кабинета му, констатира Дончева.
 

БСП е в кондиция, доколкото може, нали знаете, че  всичко е от ЕГН-то, обяви по НТВ лидерът на Движение 21 Татяна Дончева. Известно е, че БСП не е в добра кондиция, но лошото е, че промяна няма. Няма да се занимавам с глупости, говорейки за Кутев, отсече тя и обясни, че хората станали резистентни към говоренето на глупости, а лидерите пък нямали критерий. Станишев може да знае от баща си за какво се е наказвало преди години, но няма право да заема такава позиция.

Кутев говори глупости системно; той е заслужил говорител за Станишев, той е човекът с парцала и кофата, който мие коридора пред кабинета му. В по-стари времена на това  му казваха ибрикчия.

Когато ви избират за кмет на Злокучене, не е от значение дали ви харесват в Лондон, а точно в Злокучене, коментира тя поведението на лидера Станишев. 

Първанов е опитен политик, продължи тя, а на въпроса къде го вижда, отговори, че не е селекционер на националния отбор. Проблемите не са свързани с това кой къде е в партията, а как БСП изглежда в очите на хората.  

БСП не е далеч от времето когато ще заприлича на СДС, когато два провинциални града ще се боричкат помежду си. Мерките започват със смяна на ръководството. Чакам 10 години Станишев да се развие като политик. Критична е ситуацията в България в момента, убиха всяка политическа сила и инициатива. Не може да се чака от само себе си да се случват нещата, отсече Дончева. Партията се нуждаела от ръководна група, а не от ибрикчии като Кутев и Вигенин.

Станишев три години не подписа договора за АЕЦ „Белене”. Вместо сега да върти референдуми и всякакви други работи – всичко беше в ръцете му и седеше на бюрото му, каза още Дончева. Ако е искал да финализира договора, да е финализирал, да е подписал двете приложения, защо не ги е подписал? Според мен той е играл само една карта: как да получи подкрепа и от американците, и от руснаците за изборите през 2009 година и както виждате не ги получи ни от едните, ни от другите, заключи тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 9782 |28.08.2012 Пращат Кутев на съд при Мая Манолова . 50| 14118 |07.08.2012 Юлияна Дончева: ГОРДо напускам Новото време* . 68| 11205 |14.03.2012 Дончева: Първанов предава хората си, а Станишев обича ласкателите . 68| 7659 |08.03.2012 Т. Дончева: В БСП сексизмът е дълбок

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads