Реклама / Ads
30| 8097 |10.01.2011 ПОЛИТИКА

Едвин Сугарев: БСП си разчиства пътя за изборите

.
Едвин Сугарев
Червените искат да пуснат Борисов по президентската писта, след което ГЕРБ ще се скапе, предположи Сугарев. РЗС и Ал. Петров били само инструменти, вършещи мръсната работа.
 

Лош знак е, че досегашните главни редактори на Труд и 24 часа на практика бяха повишени, обяви по БТВ Едвин Сугарев по темата за предстоящия конкурс за 4-те бивши ВАЦ-ови издания.

Водещото е, че това е прекалено скъпа сделка и хората, дали парите, сред които има разумни бизнесмени, ще искат да си ги върнат. Каквото правят на себе си го правят, коментира Петьо Блъсков.

По актуалните скандали с подслушването Сугарев коментира, че от това, което се внушава на обществото, или всичките министри са престъпници, или премиерът е такъв. Това по същество е донос, няма грам журналистическа намеса в тази работа, защо й отделяме толкова внимание, попита Блъсков. Той добави, че технически са възможни и манипулации. Защо обаче не се занимава в факта на подслушването, а с чисто клюкарската и доносническата страна на въпроса, попита той.

В България наистина се подслушва много, бюджетът за това е по-голям от този за БАН. Фаворизира се подслушването като превантивна мярка, каза Сугарев и добави, че то се използва за политически цели. Това е стартът на БСП за президентските и местните избори, разчиствайки си пътя, като пуснат Борисов по президентската писта, след което ГЕРБ ще се скапе, предположи той. РЗС и Ал. Петров са инструмента, вършещи мръсната работа.

Да наречем нещата ясно, отсече Блъсков - има един вестник, обслужващ Ал. Петров и Ал. Петров, който обслужва други интереси. Българинът си копнее за шпионаж, добави той. Фактът е един - подслушване и безхаберното му вадене на страниците на един вестник. Това е най-голямото падение за българската журналистика, констатира той и добави, че у нас вече може да се изфабрикува всичко.

Хипотезите са повече от две - че подслушването е осъществено от МВР, или от престъпния свят, или става дума за монолог на Танов, отправени към някого. Опитен човек никога не би направил такава грешка, допусна той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 12149 |09.01.2011 Милиционери станаха милионери . 47| 6832 |09.01.2011 Ако изборите бяха днес: ГЕРБ - 22 %, БСП - 11 % . 5| 5803 |09.01.2011 Дигиталните игрички на "сивите шлифери" . 142| 10671 |08.01.2011 Бойко Борисов: Патрашкова и Галерия имат повече присъствие в медиите, отколкото ние

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads