Реклама / Ads
11| 16337 |22.04.2019 ПОЛИТИКА

Фрогоко: Шамари за младежкото ДПС в Кърджали, идва ли краят на салтаната в града?

.
Източник: 24Rodopi
Вълнения и разнобой на сбирка на младежкото ДПС или как се опитаха батковците началници безславно да ги убедят, че ”това е най-печелившата евролиста на ДПС с визия за следващите 10 - 15” години. Това ни пише от Кърджали редовият член на ДПС Метин Мехмед.
 

Очаквано, след обявяването на кандидат депутатската листа на ДПС за Евроизборите имаше и недоволни. Най - обидени и засегнати очаквано бяха в Кърджалийско. Особено по младите. Централното ръководство отреагира веднага и проведе среща - сбирка с над 300 души от младежките структури в региона!

 

Кметът на Кърджали Хасан Азис, който е и зам.-редседател и член на ЦОБ на ДПС "убедително" заяви, че това е "най-печелившата листа на ДПС с визия за 10-15 години напред" и трябва да се мобилизират всички и дадат всичко от себе си! Но, уви! В залата нямаше овации и тъй честите лозунги "ДПС - ДПС - ДПС" Просто мълчание и вперени погледи към телефоните, а не към трибуната!!!, свидетелства нашият източник.

 

Абсолютно същата реакция и на "убедителните разяснения" на Илхан Кючюк - Председател на младежкото ДПС и настоящ и бъдещ евродепутат!!!
Никой от говорителите на центъра не успя да ентусиазира младежите! Нито областния председател на ДПС, нито областния на младежкото ДПС, нито депутати и евродепутати!!!

 

Мълчанието беше тягостно и тревожно!, пише още той.

Но коментарите не закъсняха. В местните медии почти 95 процента от коментарите и то не само на младите е, че на тези избори няма да гласуват за ДПС!
Хората са обидени не само на почетния лидер, но и на цялото ръководство на ДПС.

 

Защото, все пак това е Кърджали! И да нямат нито един представител сред 17 те кандидати в листата! Наистина обидата достига до гавра. С историята на ДПС Кърджали!!! С ентусиазма на тези предани хора, които са изкарали безброй успешни избори - европейски, парламентарни и местни!, коментира Мехмед.

 

Аджеба, дали всемогъщия почетен лидер е сътворил най - печелившата листа или нещо в Кърджали не му е харесало и е решил да ги смъмри по свой си начин!? Защото никой освен него не може да изключи Кърджали от която и да е била листа, свързана с ДПС!!! Така е било в последните 30 години! Дали това не е края на славния Кърджалийски период на ДПС!?! Дали може да се компенсират загубите от Кърджали с "яка агитация" в Перник, Монтана, Видин, Враца, Сливен, Ямбол и други области!??!Много въпросителни......

 

И накрая: ДАЛИ ТОВА НЕ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕДИН САЛТАНАТ!!!, пита Мехмед.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6794 |06.02.2019 Фрогоко: Гуайдо не е марксист, а от партия на Социалистическия интернационал . 7| 8698 |04.01.2018 Фрогоко: От 6 месеца Ердоган обединява ДОСТ и ДПС . 7| 7270 |28.12.2017 Фрогоко: Сорос се предислоцира в Европа, в Прага . 14| 15799 |24.10.2017 Фрогоко: Каракачанов и агент Абел забранили на пилотите в Графа да говорят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads