Реклама / Ads
40| 9334 |05.03.2011 ПОЛИТИКА

Ж. Ганчев: Ахмед Доган е злата участ на България!

.
Жорж Ганчев
Тези, които идват от улицата, натрупват пари и после изчезват. Минаха три генерации, а нещата не са се променили. Когато имаш харизма и я употребиш погрешно, може да се стигне до диктатура.
 

Това каза Жорж Ганчев в авторското предаване на Карбовски в ефира на Нова тв.

Целият свят върви надолу, дегенерацията на човешкия род е страшна. В последно време подарих и мотора, и коня, защото претърпях три операции, разказа Ганчев.

Аз нямам пенсия, издържам се, защото 35 години съм работил в чужбина и имам средства за живот, обясни гостът и обобщи: При меме има само енергия, добър дух и позитивно мислене.

Тези, които идват от улицата, натрупват пари и после изчезват. Минаха три генерации, а нещата не са се променили. Аз не съм тъпигьос – аз служа на отечеството, декларира Ганчев.

Гледай ведро! Не давай аванти на случайни хора! – това са посланията на Ж. Ганчев днес. Всеки българин е много окомуш, възхищавам се на българите, които са велико племе, което е оцеляло 1400 години, възкликна Ганчев и каза, че ние сме тук, но за съжаление не раждаме повече деца.

Коментирайки изборите Жорж посочи, че българинът се лута. За да съградиш един водач е нужно време, грижи – това е важно нещо. Когато имаш харизма и я употребиш погрешно, може да се стигне до диктатура, обясни той.

Ж. Ганчев каза, че е направил първите стъпки, за да се изгради средна класа в България. Много обичам народа си и никога няма да го упрекна, възкликна гостът.

Всеки човек може да живее там, където иска. Моите дъщери са родени в Лондон, там са израснали и там живеят, обясни той, отговаряйки на зрителски въпрос.

Щом превъзхождаш някого, тук започват да те плюят. Слави докара чалтата в една културна страна – в страната на невероятни писатели, поети, музиканти, възмутено обясни Жорж Ганчев и допълни, че много хора ималит желание нашата народност и държава да изчезне. Някои български политици дават рамо на Турция да стане член на ЕС, а след това ще дойдат орди, които ще ни върнат към старото турско робство. В момента трябва да имаме инстинкт за самосъхранение. Жалко е, че са малко хората като Балканджи Йово днес, каза той.

Президентските избори изобщо не ме интересуват. Трябват ни хора с аура, езици, осанка, излъчване за президентската надпревара. Сега са ни предложили някакви Дичо и Мичо, обобщи Жорж Ганчев.

Когато генетичната банка се срива и не се подпомагат многодетните майки, когато не облекчаваме данъчно многодетните семейства, когато нашите млади хора емигрират, тогава става страшно, каза гостът.

Жорж Ганчев коментира следните личности, представени от Карбовски.

Б. Борисов - Не искам да коментирам този човек, защото аз съм му дал рамо за кметските избори. Той не се държа подобаващо и аз ги зарязах.

Г. Първанов - Едно момче от пернишко, той не се яви на телевизионния дебат. Аз му дадох 100 хиляди гласа на изборите.

Иван Костов - Не подлежи на описание.

Ахмед Доган – Той е злата участ на България, която търпи един човек да си развява коня 20 години. Разбрахме го много късно, народът не може да си тури главата на дръвника днес.

Цветан Цветанов - Без коментар. Пратих му закона за чуждите инвестиции в културата, Цв. Цветанов е вицепремиер и той отговаря за културата.

Т. Токмакчиев – Нямам коментар, той получаваше пари, за да ме черни.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 7781 |24.02.2011 На тайна вечеря Доган кандърдисва Симеон за президент . 21| 8432 |20.01.2011 Касим Дал: Ердоган не пожела да види Доган заради ДС . 26| 10342 |16.01.2011 Касим Дал: Доган превърна ДПС в лека жена . 30| 9217 |14.12.2010 Местан обяви: Доган завива надясно. Ще проговори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads