Реклама / Ads
16| 9814 |12.03.2018 ПОЛИТИКА

Ген. Атанасов: Радев и Борисов се свиха като мишки заради патриарх Кирил

.
Ген. Атанас Атанасов Източник: БГНЕС
Предизборната кампания на Путин се провежда на българска територия. Това показа видеото, което е заснето тук е излъчено и в Русия. То е част от предизборната борба. Това каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов .
 
"Ясно е, че Владимир Путин ще спечели, но това е направено за всеки случай. В Русия църквата е част от службите, а това бе един класически ход. Населението на Русия се надъхва". "

Румен Радев и Бойко Борисов трябва да почерпят Валери Симеонов, защото измести фокуса върху себе си. Двамата се свиха в ъгъла като мишки. Защо не излезе президентът да изрази категоричната си позиция за защита на националния ни суверинитет, както при други случаи?", попита ген. Атанасов пред bTV.

Според него и малката и голямата коалиция са от скандал в скандал. Очевидно властта не се справя с положението в страната. Има тежко настроение в обществото заради неспособността на държавата да се справи с битовата престръпност". "По темата неизбежна отбрана въпросът е решен още от римско време. Няма какво да променяме. Дори Сотир Цацаров и Лозан Панов, които са непримирими врагове, застанаха на една позиция по този въпрос. Години наред службите показват абсолютна невъзможност да се справят с тези проблеми, изтъкна лидерът на ДСБ.

Той коментира и сделката за придобиването на ЧЕЗ. "По сделката с ЧЕЗ се оказа, че всичко са знаели. Председателят на ДАНС побърза да каже, че това, което е изнесено на изслушването, не е било докладвано на премиера. Това е много грубо и тактическа грешка на Борисов. Има опасност шалтерът да попадне в неподходящи ръце", предупреди той.

Той припомни убийството през 2003 г. на Тодор Толев в София (бизенсменът рязко се отличаваше от убиваните по онова време "на конвейер" "момчета" по анцузи със своите 59 г. и с това, че е наричан съдружник на всяка власт.). Атанасов за пореден път повтори, че Толев е имал обща фирма с Борисов, но имал и общо със Славчо Върбаков в една афера с импулси за източване на БТК.

"Няма нужда да се коментира, че тези хора нямат никаква експертиза, никакъв ресурс. И най-важното: откъде идват парите? Офшорките са механизъм за пране на пари. Кой иска да пере пари през ЧЕЗ?"

Според Атанасов отговорът е: "Тези, които стоят зад Върбакови, са една плеяда бивши приятели на Борисов. Там – през Пашата, Каратиста и не знам кой...", каза той, имайки предвид явно Румен Николов и Димитър Стефанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6740 |08.03.2018 Емирът на Катар се видя у нас с Радев и Борисов . 13| 9899 |07.03.2018 Костадинов пред Фрог: Правителството на Борисов е вредно и продажно, поискахме оставка . 29| 48863 |01.03.2018 Октай пред Фрог: Със срещата си с Гинка, Борисов си направи харакири . 10| 39028 |28.02.2018 Пеевски посочил Борисов за сделката с ЧЕЗ на съвещанието при Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads