Реклама / Ads
4| 7351 |28.09.2017 ПОЛИТИКА

Кадиев: Делян Добрев е направил паралелна община в Хасково, държава на мафията сме

.
Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково, каза в студиото на Би Ти Ви Георги Кадиев.
 
„Имаме „Кумгейт” в Хасково”, коментира той. Кадиев направи аналогия с действията на ГЕРБ в Добрич, където върху бизнесмени е оказван силен натиск, за да се облагодетелстват местни активисти на партията.

„Не може да вкараш шестима от роднините си - какво означава съпругът да бъде председател на комисия по бюджет и финанси, а съпругата да е директор на финансовата комисия. Съпругът контролира съпругата и това са хората, които отговарят за обществените поръчки и са най-ключовите позиции в общината", посочи Кадиев.

Той призова ГЕРБ да изтеглят Делян Добрев и призова и БСП като опозиция да изтеглят депутата си от Свиленград, който е спечелил поръчки за саниране в Хасково и ги е дал за подизпълнение на фирми на зетя на Делян Добрев.

„Държавата и ъндърграундът все повече се сливат”, коментира още Кадиев.

По думите му все повече България става държава на мафията. „Формата на управление все повече става корупция, а не демокрация. Можеш да си купиш съд, съдебно дело”, допълни лидерът на „Нормална България”.

По казуса с „Дунарит” според него държавата нагазва с ботуши в частни правоотношения и се опитва да изземе бизнеса. "Държавата е най-големият рекетьор, не може министър да взема поръчка от едно частно предприятие и да я дава на държавната фирма", посочи Кадиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4323 |27.09.2017 Интриги в ГЕРБ-Хасково: Цветанов и Добрев се разграничиха от кмета . 1| 4217 |25.09.2017 Административни съдии бранят новия председател на ВАС Георги Чолаков . 2| 3950 |19.09.2017 Кирил Добрев: Няма как голо и босо МВР да бори престъпността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads