Реклама / Ads
17| 4753 |14.03.2015 ПОЛИТИКА

ГЕРБ ще участва самостоятелно на местните избори

.
Цветан Цветанов
ГЕРБ ще участва самостоятелно на местните избори. Това решение е взела Изпълнителната комисия на партията, съобщи заместник-председателят на партията Цветан Цветанов преди началото на националното ѝ съвещание.
 

За да обсъдят подготовката на ГЕРБ за местните избори през есента, в града под тепетата пристигат общинските кметове на ГЕРБ от цялата страна, народните представители от ГЕРБ, министрите от кабинета от квотата на ГЕРБ, областните координатори на партията.

 

„Към настоящия момент имаме 94 кмета, 1601 общински съветника и разбира се, че това е минимумът, с които стартираме. Убеден съм, че нашата кампания ще бъде с над 100 кмета по общини, които ще бъдат избрани на месните избори и над 1601 общински съветника”, каза Цветанов.

 

„Това е съвсем постижима цел. Аз съм убеден, че с общите усилия и това, което направихме в местната власт имаме кметове, които разшириха подкрепата си и съм убеден, че ще получат подкрепата не само от съмишлениците и симпатизантите на ПП ГЕРБ, но и на много други партии и обществени организации, защото когато се правят добри политики те трябва да бъдат подкрепяни независимо кой управлявам”, заяви той.

 

По думите му вече са изпратени указания към всички структури на партията, за да могат да бъдат обсъждани и номинациите за общински съветници, за кметове на малки населени места, както и за общински кметове.

 

„Разбира се, трябва да изчистим и стратегията си относно начинът, по които ще бъдат обявявани кметовете на всички тези населени места. Ще има разговори, които ще се водят с РБ, но принципната позиция на ПП ГЕРБ е за самостоятелно участие”, уточни Цветанов.

 

Близо 450 активисти на ГЕРБ от цялата страна и 300 на Реформаторския блок се събират днес и утре в Пловдив, за да получат инструкции относно предстоящите местни избори. На сбирките ще присъстват почти всички министри на формациите, депутати, лидери по места.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5820 |12.03.2015 Кадиев: ГЕРБ предаде Реформаторския блок . 12| 5129 |24.02.2015 ГЕРБ: Стоян Тонев подава оставка като депутат от ГЕРБ и от Комисията по здравеопазване . 35| 9899 |01.02.2015 Др. Стойнев: ГЕРБ санира електорат със саниране на жилищата . 24| 5747 |31.01.2015 Миков: БСП устоя на политическите репресии на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads