Реклама / Ads
26| 10485 |02.11.2013 ПОЛИТИКА

Голи модели ще облагородяват политиката

.
Камелия в действие
Списък с образовани красавици е направила фолк певицата Камелия. Това било началото на „банка кадри”, които можели да заемат всякакви престижни длъжности в държавната администрация и да направят кариера в политиката, без да се притесняват, че ще попаднат в графата „калинки”.
 
Това заявила Камелия пред свои близки. В списъка имало манекенки, модели и певици, които са завършили висше образование и имат висок коефицент на интелигентност. Не четем само Паулу Куелю, както някои Карл Май, допълнила известната изпълнителка. Според нея има красиви и предизвикателни българк, които с интелекта и знанията си ще са чест за всяка партия.

Преди дни русата Камелия се изказа в полза на младите момичета, които имат понякога провокативно поведение и ги виждаме неряко голи да позират за списания и клипове.

Тя се застъпи за разкрепостените красавици и заяви, че те също имат място в различни ведомства, както и в политиката. Камелия е категорична, че всеки български министър трява да се замисли за по една гола сътрудничка, която да го радва с естетическите си форми и визия.

Блондинката защити сексапилните жени: „От една страна може да се предположи, че са се събличали поради финансови затруднения. От друга – защото в това няма нищо лошо”. Това свое изказване тя напарви по повод скандала с еротичната моделка Елена, която била назначена за секретарка в НЕК с голяма заплата. Това съобщи nauho.bg.

Изпълнителката на "Истински мъж" допълни, че агресията към младите момичета с желание за професионална реализация тръгва от хора, които имат проблеми със сексуалния си живот.

Камелия е категорична, че краивите жени се справят в полииката не по-зле от мъжете, а в някои случаи и по-добре.

Бенитес е действащ министър

 

През март т.г. известната вехтовачка и модел Александра Бенитес стана миистър на спорта във Венецуела. Тя бе предложена от презиента Модуро и гласувана единодушно. Според медини анализатори, засега красивата Бенитес се справяла абсолютно професионално със служебите си задължения. В Международния олимпийски комитет също я ценяли високо.

Сторми Даниел се пробва в политиката

 

Американската порно актриса Сторми Даниел пък се кандидатира за сенатор. В предизбоната си кампания тя издигна лозунга: "Аз е.а народа по-честно", визирайки другите политици и получи голяма подкрепа за това, че назовава нещата с истинските им имена.

Колежката на Даниел във филмите за възрастни Мерилин Чембърс на свой ред изкара пълен мандат като съветик на вицепрезиента  на САЩ преди десетина години .

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 69| 29773 |01.11.2013 Таско Ерменков проговаря за жена си пред Фрог нюз . 18| 16072 |01.11.2013 България – общество, основано на незнание . 34| 12311 |31.10.2013 Авторите на „Четвърта власт” да се гръмнат! Хуманно е. . 19| 7519 |30.10.2013 Алгафари: Има корупция по цялата система с бежанците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads