Реклама / Ads
17| 5992 |14.09.2014 ПОЛИТИКА

Янев: Евродепутатите на ДПС лобират за Турция

.
ДПС ще има извън страната 200 секции в Турция и Европа, които ще им осигурят 100 000 гласа. Това става не без помощта на турската държава.
 
ДПС винаги се е подкрепяла от определени групировки в Турция. С приемането на Местан Ердоган дава знак, че към България има специално отношение. ДПС не е партия а корпарация, в която голям дял има турската държава.

Турската държава прокарва чрез ДПС и лобистки интереси в Европа. Евродепутатите на ДПС са повече турски, отколкото наши депутати. Те защитават интересите на Турция. Може да проверите протоколите от различни комисии и да видите конкретни факти.Ние сме единствената държава в ЕС, която разрешава съдбата и да бъде решавана от чужда държава, коятох не е член на ЕС.

В Турция няма контрол за изборите.Гласоподавателят отива и собственоръчно си пише името.Така според Янев в Чорлу един човек може да гласува на две места.За това той обвини Мая Манолова за промените в избирателния кодекс . "Не се съмнявам, че ДПС ще бъде втора политическа сила с добре организираната фалшификация". По думите на лидера на РЗС европейските институции ще обсъждат този  заказус.

Ако конституционния съд допусне това, изборната ни система ще бъда напълно опорочена и партньорите в ЕС ще ни гледат още по-особено, категоричен бе Янев.

Местан е ловък политик и той знае, че в парламента ще попаднат три партии. Нито една от малките партии нямат шанс. За разлика от социолозите ходя при хората и познавам процесите през  последните 15-16 години. партията на Бареков е пред разпадане. Там положението е неспасяемо. Това, което става в РБ също показва криза.При всички обстоятелства ГЕРБ ще има над 130 мандата в парламента.

Външният министър е напълно неадекватен с тези 136 секции, които се откриват в Турция. Аз мисля, че там дори не се броят бюлетините и фалшификацията не може да се хване, завърши той. как е възможно в Сърбия да има две секции, в Украйна 2, в Македония -3, а в Турция толкова много.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 6498 |12.07.2014 Яне Янев: БСП и ДПС са в битка за кражби и схеми . 19| 8864 |05.01.2014 Яне Янев: Мога да кажа на кого е държавата . 63| 7429 |28.11.2012 Яне Янев: Даниел Вълчев е болонката на Станишев . 0| 8397 |28.09.2012 Робърт Търнър на среща с Яне Янев: В Русия управляват нов тип фашисти!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads