Реклама / Ads
0| 4802 |09.04.2016 ПОЛИТИКА

Янков: БСП има потенциал да управлява, трябва да е по-действена

.
Красимир Янков
Електоралната подкрепа за БСП винаги е била 5-6 пъти повече, отколкото са членовете на партията. Смятам, че ако БСП изчисти образа си и бъде по-конкретна в политиките, които предлага и по-категорична в позициите, тогава можем да стигнем до 10-11 пъти по-голяма подкрепа. Това заяви в предаването „Факторът Кошлуков“ по Канал 3 народният представител от „БСП лява България“ Красимир Янков, който е и кандидат за председател на левицата.
 

Той бе категоричен, че електоралната подкрепа за БСП може да стигне и над един милион гласа, но това става с действена политика и ангажиране на експертния потенциал на партията. „БСП в момента само констатира, че във всички сфери има кризи, но не дава формулата, предложението, с което да получи доверието на хората.  Ако ние се превърнем в действена партия и застанем до хората, които основателно протестират  и ги поведем, настоящото вредно управление на страната ще бъде свалено“, посочи Янков.

 

Според кандидатът за председател на БСП веднага след конгреса е необходимо да се приложат редица мерки за организационно стабилизиране на партията. По думите му е необходимо да се направи анализ на секторните политики с помощта на качествените експерти в БСП и да се изготви кризисен план за всеки един от секторите в обществения и икономически живот, защото това правителство може да падне от власт още утре. Красимир Янков заяви, че ако бъде избран за председател на БСП, ще инициира организационно преструктуриране на партията със засилена роля и влияние на областните съвети. „Имаме нужда гръбнакът на БСП да бъдат областните съвети, защото  отделните райони на страната имат своята специфика и особености, които трябва да бъдат  отчетени. Съвсем скоро предстоят президентските избори и представянето на БСП на този вот е в пряка зависимост от организационната кондиция на партията“, каза Красимир Янков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6043 |04.04.2016 Кр. Янков: Борисов е узурпатор, Москов симулира корекции . 4| 5190 |14.01.2016 Красимир Янков: ГЕРБ доказа, че не може да управлява МВР . 1| 5720 |09.01.2016 Красимир Янков: Прокуратурата да направи проверка за даренията в МВР . 4| 4908 |17.09.2015 Кр. Янков: Законът за МВР не е достатъчно адекватен за контраразузнаване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads