Реклама / Ads
0| 4979 |23.07.2015 ПОЛИТИКА

К. Янков: Дневният ред не е реформи, а повишаване благосъстоянието на обикновения човек

.
Красимир Янков
Нищо от предложенията, наречени „реформа“, не се отразява като пряка полза за българския гражданин. Това заяви народният представител от БСП Красимир Янков. По думите му хората ежедневно са заливани с информация за необходимостта от различни промени, за да им се внуши, че постоянно има пречки за ефективно управлението.
 
„Истината е, че с нищо не се подобрява здравеопазването. Няма повече сигурност, нито съдебният процес ще бъде гарантирано безпристрастен. Това е видимо за всички. Управляващите партии продължат само да говорят и обещават. За изминалата близо година трябваше да осъществят намеренията си. Самите те знаят, че финализирайки процедурата по довеждане на административната уредба до финална законова регулация, ще стане видима неудачността на промяната, че всъщност нещата са станали по-зле“, посочи още Янков пред К2.

Според него е крайно време водещото при вземане на конкретно решение на политиците, да е желанието за създаване на условия за по-добър живот на хората. „От ефира и екрана, по страниците на вестниците, сайтовете се създават внушения за фалшив дневен ред на обществото, за да се измести една основна тема: българинът живее все по-зле и този кабинет не полага никакви усилия, за да се промени това. Управляващите нямат в програмата си план за "повишаване благосъстоянието на българина", а за мен най-важно е как живеят хората“, каза Красимир Янков.

В отговор на въпрос за вероятността от предсрочни парламентарни избори, Янков заяви: „От поведението на Борисов може да произтече всякакво развитие. При създалата се ситуация – проблемите в коалицията и извън нея, едни предсрочни избори са съвсем логични, като естествен завършек на този хаос“. Красимир Янков посочи, че още със сформирането на кабинета "Борисов 2", волята на избирателите е подменена, затова е необходимо политическите партии отново да се явят на изпит пред българския народ, за да бъде даден мандат за по-адекватно управление.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5500 |07.07.2015 Красимир Янков: Не бързайте с песимистичните прогнози за БСП . 7| 5271 |21.05.2015 Красимир Янков: Законът за БДЖ - кръпка , не стратегия . 39| 6397 |30.04.2015 Янков: Бъчварова чакаше инструкции от Борисов за TV7 . 43| 9548 |21.03.2015 Янков: Заради Доган Борисов остана главен секретар на МВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads