Реклама / Ads
39| 11282 |02.06.2009 ПОЛИТИКА

Илиана Йотова: Борисов се страхува от Станишев

.
Кратко описание Източник: източник
Бойко Борисов се страхува от Сергей Станишев. Това е причината да се крие от медиен диспут с министър-председателя. Това заяви евродепутатът от БСП Илиана Йотова в сутрешния блок на бТВ.
 
Според нея един дебат винаги носи риска от падане на рейтинга, но този риск е нормално нещо в предизборна кампания и въобще в политиката. Кандидатът за втори мандат в Европарламента прогнозира, че резултатите на БСП и ГЕРБ за евроизборите ще бъдат почти еднакви.

Според Йотова предизборната кампания се води на две нива. Едното е диалогът в медиите, а другото са срещите и разговорите с хората по места. При своите преки контакти с избирателите тя е установила, че българите се интересуват от изборите за Европейски парламент и от това кой как представя България в Брюксел. Темата за европейските фондове е отишла на заден план, вероятно заради отслабената кампания на ГЕРБ, смята кандидатът за евродепутат на БСП. А и сигурно не била толкова важна.

Йотова е убедена, че отдавна в обществото трябвало да има отговор откъде се финансира кампанията на партия “Ред, законност и справедливост”. Сега вече било късно. Според нея освен от ДАНС, проверка за парите на Яне Янев можело да извършат и други контролни органи, както и Централната избирателна комисия. Тя нарече абсурдни слуховете, че БСП може да стои зад РЗС.

По думите на Йотова в Европарламента представителите на БСП действали като екип. Това било голяма предимство пред останалите формации. До момента кампанията на социалистите се развивала много успешно и по същият начин щяла да продължи за национален парламент.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 8022 |09.05.2008 Бойко Борисов в страната на собствените си чудеса . 6| 6862 |03.12.2007 Бойко Борисов в собствен СОС с дясна гарнитура . 1| 7410 |08.03.2007 Американска бомба с часовников механизъм за Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads