Реклама / Ads
4| 9158 |09.01.2018 ПОЛИТИКА

Илиян Василев: Организираната престъпност е активирана, преразпределят се порции

.
Илиян Василев
”След убийството на Петър Христов - вече съм сигурен - организираната престъпност е активирана, вероятно с политически цели, защото става въпрос за края на модела и нуждата от преразпределение на порциите. Това коментира във фейсбук бившият ни посланик в Русия Илиян Василев.
 
"Какво излиза - ако МВР даде някаква версия и тя излезе ялова, го изкарват операция по умишлено управление на слухове, т.е. тънка работа, за да заблудят издирваните. Ако случайно излязат прави - вечна слава. Няма губеща позиция. Дребен тарикатлък, нищо че е измислен на високо място", посочва той.

"За мен тезата, че самоубилият се Росен е извършител на масовото убийство "кънти" на кухо. Мотиви, оръжия. Пак питам - откъде взехте ДНК материала на Росен, за да го "заковете" като убиец, преди да се самоубие? Внимавайте с отговора - след като от близо десет години се крие и преди това е бил по затвори, значи от тогава имат ДНК профил? То е факт, че Националната ДНК лаборатория заработи от 2000 година, но масовото сканиране на крими контингента е едва от последните години", пише още Василев.

"След убийството на Петър Христов - вече съм сигурен - организираната престъпност е активирана, вероятно с политически цели, защото става въпрос за края на модела и нуждата от преразпределение на порциите. Въпросът е Кой? кого страхува. Единствено сигурно - това не е последното убийство и че МВР не насмогва на версиите. Очаквайте до ден - МВР да излезе с версия за убиеца на Петър Христов, в момента преглеждат контингента за да изберат подходящия. То е ясно, че залавянето на убийците е трудна работа".

Илиян Василев
Фейсбук
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5413 |21.12.2017 Илияна Йотова: Някой искаше да се прави на Господ и да казва кой трябва да се лекува и кой не . 4| 5687 |06.12.2017 Илиан Василев: Корпулентният крие греховете си зад работниците в Булгартабак . 11| 12813 |20.11.2017 Илиян Василев: Няма да ме видите в ТВ Европа, финансира се от КОЙ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads