Реклама / Ads
26| 5818 |12.03.2015 ПОЛИТИКА

Кадиев: ГЕРБ предаде Реформаторския блок

.
"Сцена от действителния живот в парламента: ГЕРБ и РБ се договарят Радан Кънев да е председател на парл. комисия за КТБ. Правят го вторник следобяд на нещо като обща сбирка. В сряда ГЕРБ неочаквано и без предупреждение предлагат Деси Атанасова.
 
Очевидно няКОЙ им е казал. РБ в шок, Радан се е покрил. Мартин Димитров пита Цветанов какво става. Той вдига рамене, макар че добре знае.

Предателството е извършено. Mission completed".

Така депутатът от БСП Георги Кадиев коментира вчерашния избор на председател на парламентарната комисия за КТБ в профила си във Facebook. Изненадващо я оглави бившият здравен министър Десислава Атанасова, сега депутат от ГЕРБ, а не съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев, за което е имало принципно съгласие между РБ и ГЕРБ.

В кулоарите на парламента днес Радан Кънев коментира, че няма за какво да се сърди на ГЕРБ и обясни:

"Имаше по принцип разговор между всички парламентарни групи комисията да бъде председателствана от РБ с принципния мотив, че ние сме били най-остри по темата и с най много информация, разкрита публично от нас. Вярвам, че колегата Атанасова (Десислава Атанасова от ГЕРБ) е подходящ човек, така че ще работим, нищо необичайно".

Кадиев коментира вчерашното гласуване отново чрез Фейсбук с думите:

 "Днес издигате Радан Кънев за председател на парламентарна комисия за КТБ. При гласуването в залата сте 13 депутати (!) от 23. Ние, гадни комуняги, ви даваме цели 17 гласа! Самият Радан го няма, за да гласува за себе си...

    Е, как няма ГЕРБ да ви измами? Как няма да си избере Деси Атанасова?

    Волен ви го каза днес- мислите си, че имате министър на вътрешните работи... Ще ви измамят пак и ГЕРБ ще обере всичко.

Така че, на себе си се сърдете.

Ваш,

ГК

След този коментар социалистът поздравява Реформаторите с "People are strange" на The Doors.


 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5129 |24.02.2015 ГЕРБ: Стоян Тонев подава оставка като депутат от ГЕРБ и от Комисията по здравеопазване . 35| 9898 |01.02.2015 Др. Стойнев: ГЕРБ санира електорат със саниране на жилищата . 24| 5746 |31.01.2015 Миков: БСП устоя на политическите репресии на ГЕРБ . 18| 6372 |28.01.2015 Кадиев: „Бий самара, за да се сеща магарето“, магарето - всички медии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads