Реклама / Ads
18| 9291 |18.09.2011 ПОЛИТИКА

Кандидат-президент заплашва журналист; вицето му праща пишещите в затвора

.
Димитър Куцаров и Камелия Тодорова
Соня Колтуклиева била предупредена да не пречи по пътя на двойката Куцаров-Тодорова. "Не познавам тая вашта Соня", каза Куцаров и увери, че зад него няма тайни служби. А Камелия Тодорова щяла да е е най-уникалният вицепрезидент на Балканите. Тя пък прати маса журналисти в затвора.
 

Земеделската партия е традиция в моята фамилия, дядо ми е бил журналист, поет, публицист и земеделец, но Яне Янев се отдалечи от моята идея, обяви по ТВ 7 кандидат-вицепрезидентката Камелия Тодорова.

Където и да ровят журналистите, аз не се страхувам, оповести Димитър Куцаров, кандидат-президент от двойката. Компроматите не ме касаят, няма значение кой какво ще пише, аз и приятелите ми зная кой съм.

Фамозни еврейски пи ари правят кампанията на тази двойка, оповести по телефона Соня Колтуклиева. Тя се включи в предаването, за да разкаже, че наскоро била предупредена да не пречи по пътя на тази двойка; Колтуклиева била превърната в мишена и се чувствала заплашена заради свои писания за двойката Куцаров-Тодорова. Полк. Н. Русатев предал посланието чрез В. Вълков, бивш външен министър.

"Не познавам тая вашта Соня, каза Куцаров и показа своя ПР, защото не го криел. Зад мен няма тайни служби, това е тотален цирк. Аз съм лицето, с което тя трябва да се свърже, защо тя е уплашена", попита Куцаров. Вашата колежка иска да ни омърси, вметна певицата.

Големият проблем е, че в България няма осъдени и ефективни присъди, каза Куцаров и съобщи, че негов служител бил пребит посред бял ден при свидетели. Системата не работела, заключи той.

Ако мен ме наричат аутсайдер, значи цялата нация е аутсайдер, каза Камелия Тодорова, която обясни, че всеки се качвал по стълбицата постепенно. Камелия стои уникално, тя ще е най-уникалният вицепрезидент тук на Балканите, а колегата й от "На всеки километър" знае да държи само автомат Калашников, съобщи Куцаров.

По отношение на авторски права, лъжи в пресата нямаме закон; толкова журналисти трябва да са в затвора, каза Тодорова.

Не съм от полицейската школа, никога през живота си не съм бил ченге и полицай, афектира се Куцаров, който за разлика от Борисов учил в чужбина.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 7619 |13.09.2011 Кандидат-президентите - негодни; ще се провалят . 48| 6313 |28.08.2011 Р. Христов: Кандидат-президентът на ГЕРБ ще е Б. Борисов . 43| 6823 |16.07.2011 Станишев пробутал президентския човек Калфин за кандидат-президент . 60| 6912 |05.07.2011 Цв. Цветанов: Имаме кандидат-президент и го пазим в тайна!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads