Реклама / Ads
36| 5850 |05.02.2016 ПОЛИТИКА

Капон: Народът гладува, тежко ще стане за кабинета

.
Мария Капон
Много тежко може да се случи с този кабинет. Защото хората в страната гладуват. И това няма как да не се обърне против кабинета. В момента хората чакат пенсия, за да помагат на младите в страната. Видяхте ли как смелите разпитваха премиера в Лондон? Това каза и пита по bTV лидерката на ЕНП Мария Капон.
 
Тя коментира и избора на българка за Генерален секретар на ООН: Първанов и Румен Петков да спрат с кампанията за Бокова. Тази кампания е на българското правителство. Цялата отговорност ще носи премиерът Бойко Борисов. Ирина Бокова е добър дипломат. Не трябва да влизаме в темата комунизъм, антикомунизъм. Ако България има шанс за генерален секретар в ООН, то е безумие да не я подкрепим, смята Мария Капон. Играта с комунизъм-антикомунизъм е само и единствено за собствени облаги. Започна да се говори и за номинация на Ангела Меркел за поста, трябва да затворим страницата на комунизма, за да продължим напред.

Капон подхвата темата, че с издигането на Кристалина Георгиева за генерален секрпетар на ООН, се търси и някакво място на Плевнелиев  за комисар.

Нямаше тази лоша кампания, когато Бокова беше кандидат за ЮНЕСКО. Може би се търси място на г-н Плевнелиев в европейските структури. Като че ли има договорка, в която играе Николай Младенов, за да вземе пост в ООН,  допълни я журналистката Валерия Велева..

Не знам защо хората от власта са в миналото с тези СМС-и, има мобилни приложения, които излизат безплатно, посъветва ги Капон.

Притеснява ме, че хора, които толкова много говореха за съдебна реформа, допуснаха да взимат модела на Орешарски с гласуването в парламента и избирането на Меглена Кунева, възмути се тя, критикувайки Реформаторския блок. Скрихасе за Кунева , ще видим как ще гласуват за Петър Москов, след като има рецидив в здравеопазването с ваксините и бартерите, посочи Капон.

Кунева няма политическа легитимация. Тя няма и експертиза. Това означава, че има договорка. И цялата отговорност  носи Борисов, категорична бе политичката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6815 |06.08.2015 Общинар: Във Варна народът се вдигна срещу мафията . 71| 6160 |07.09.2013 Антон Кутев: Голямата опозиция е народът, а не ГЕРБ . 73| 8486 |24.08.2013 НАРОДЪТ! . 60| 10870 |03.03.2013 Народът ще победи, капитализмът ще умре!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads