Реклама / Ads
114| 7594 |20.04.2012 ПОЛИТИКА

Каракачанов за Frognews: Не сме пристанали на БСП

.
Красимир Каракачанов
ВМРО е единствената партия, правила подписка за референдуми; сега подкрепя идеята гражданите да кажат искат ли ядрена енергетика. Дянков говори откровени лъжи, Борисов - пълни глупости, каза за Frognews.bg лидерът на ВМРО.
 

Днешната среща между ръководствата на БСП и ВМРО е една съвсем проста ситуация, коментира за Frognews.bg лидерът на воеводите Красимир Каракачанов. БСП ни поканиха на разговор по темата за референдум за АЕЦ "Белене", обясни той и добави, че ВМРО винаги е защитавала позицията България да бъде независима в енергийно отношение.

 

ВМРО е единствената партия, правила подписка за референдуми, помните тази против членството на Турция в ЕС. На нас не ни харесва начина, по който правителството взе решение за отказ от проекта АЕЦ "Белене", без да казвам, че е той е най-добрият, обясни Каракачанов. Пълни глупости са обаче приказките на Дянков, че ще сложим реактора от "Белене" в „Козлодуй”, това, което той говори, е откровена лъжа, а Борисов – пълни глупости. И като преметнеш реактора в "Козлодуй", няма ли да си зависим от Русия, попита лидерът на ВМРО. Какви са тия глупости за парно-газова централа, невъзможно е това да стане върху ядрена площадка, продължи той и запита още откого всъщност ще купуваме енергия след няколко години. След това сам даде отговор: От Турция, от Румъния, които усилено строят. За да го разбереш, няма нужда да си професор по ядрена енергетика, констатира Каракачанов.

 

Защо да не попитаме българските граждани дали са съгласни с решението на управляващите, дали искат България да има ядрена енергетика, обясни подкрепата си за референдум по въпроса Каракачанов и констатира, че в противен случай ще се съгласим да ни правят на маймуни. И защо да не говорим с БСП, не съм сигурен, че те са по-лоши от настоящите управници, каза той, опровергавайки тезата, че не е пристанал на Станишев. Да пристанеш, означава една булка да избяга тайно при жениха си, обясни семантиката на глагола ВМРО-лидерът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 168| 10197 |18.04.2012 М.Кунева: В България се прави политика с пергел и транспортир . 178| 38220 |17.04.2012 Първанов срещу Първанов в 10 рунда . 68| 20345 |13.04.2012 Политическият номад . 18| 7117 |11.04.2012 Н. Пехливанов: "Атака" се изчерпа и се разпада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads