Реклама / Ads
17| 5549 |19.10.2015 ПОЛИТИКА

Каракачанов: Нашата граница е като Ботев без каска

.
Красимир Каракачанов
По света се стреля, заяви Красимир Каракачанов в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия. Лидерът на ВМРО и съпредседател на ПФ каза това за тези, които твърдят, че никога не се стреля по хората. "Нашата граница е като Ботев без каска", добави Каракачанов.
 
"Още от първите часове се знаеше, че убитият е убит по случайност", напомни войводата. Според Каракачанов бежанците са хора, които искат да дойдат в Европа и да живеят на гърба на добре организираното общество, а не са едни нещастни хорица. Той е на мнение, че бежанците се държат безобразно.

Относно поведението на Турция Красимир Каракачанов заяви, че съседката ни е съучастник във войната в Сирия. "Турция си управлява политиката просто", категоричен е лидерът на ВМРО. По думите му в бежанския лагер в София на военна рампа повечето пришълци са кюрди, от които Турция се освобождава.

Според него този поток от нелегални имигранти се засили към Европа заради „глупавата европейска политика, заради политиката да се правят експерименти в Близкия изток – Арабски пролети, заради изказвания на европейски политици”, с които канят бежанците.

Що се отнася до интегрираната система за охрана на границата, Каракачанов заяви, че тя работи, но няма достатъчно хора на място.

„Какво ако имаш камери, като нямаш с какво да ги спреш, нямаш жива сила, която да ги отрази”, заяви Каракачанов. „Отново се обръщам към българския премиер - нека армията да си отиде на границата. По този начин самите каналджии и имигрантите няма да си позволяват да минават границата. Това са хора, които не бягат от никаква война, това са хора, които искат да живеят на гърба на европейските държави”, допълни той.

 „Бюрокрацията в Брюксел прилича на тази в Съветския съюз. България трябва да си защитава своите интереси, никой не може да ни каже как”, заяви още Каракачанов.

По думите му  ВМРО провежда една истинска предизборна кампания. Той даде за пример тази на кандидат-кмета на ВМРО за София Ангел Джамбазки.Каракачанов каза, че на много места изборите се купуват. Той посочи като пример Сандански. заяви, че знае кой купува там, но не назова имена.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5997 |23.09.2015 Каракачанов: Политиката на квоти е абсолютно грешна; а ние сме след каруцата . 35| 14526 |09.09.2015 Марков: Орди минават държавна граница, Европа не е готова! . 15| 8590 |23.08.2015 В. Вацев: През нашата ограда е кървавото кълбо от Близкия изток . 0| 5316 |24.07.2015 Каракачанов: Против съм парламентарната квота във ВСС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads