Реклама / Ads
26| 6737 |12.09.2011 ПОЛИТИКА

Кр. Каракачанов: Няма толкова жалка войска като българската в НАТО

.
Красимир Каракачанов
Тя не трябва да бъде декор на парадите по Гергьовден или полигон за чужедстранни мисии; външната политика трябва да се икономизира, препоръча кандидат-президентът.
 

Даниела Симидчиева, кандидатът за вицепрезидент на Красимир Каракачанов и ВМРО е определена от МЕНСА за най-интелигентната жена в България, обяви по БТВ лидерът на ВМРО.

В МЕНСА няма съревнование, важно е хората да постигнат висок резултат, заяви самата Симидчиева. Става дума преди всичко за логика, не за математика или други дисциплини. Най-характерното, което се изследва с теста, не е информираността, а наблюдателността. Симидчиева имала три деца, една внучка; с Каракачанов се запознала изключително скоро, но малко били случайните неща в живота. Много от възгледите им съвпадали. Предстоящата битка я стряскала, политиката за нея била ново предизвикателство. Сега може би ми е дошло времето, каза тя.

Ние не си правим тестове; максимумът ни е спечелване на изборите; това, което се случва през последните 20-тина години в България, не трябва да продължава. Искаме президентската институция да е реално действаща, да се изпълни с по-голямо съдържание. У нас е налице демографска катастрофа и циганизация, монополи - за всичко това трябва да говори държавният глава, обясни Каракачанов. Бих свикал референдум по отношение на монополите; ние, от ВМРО ги притискахме и тогава имаше одит, напомни той. Откъде накъде ще позволяваме на някого да продължава да ни дои, та бил той и чуждестранен монополист, каза Каракачанов и се закани да ги гони, ако не спазват законите.

БА не трябва да бъде декор на парадите по Гергьовден или полигон за чужедстранни мисии, продължи Каракачанов, според когото в НАТО нямало толкова жалка войска.

Хората, които ще гласуват за нас, не са стадо или овце, които ще насочваме с гегата, коментира Каракачанов и отказа да насочва симпатизантите си за втори тур.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 8118 |01.09.2011 Г. Първанов: Депутат няма да ставам, а кой ще бъде премиер зависи от много неща! . 77| 5601 |17.08.2011 Л.Местан: Управляващите да си ходят, няма да ги подкрепим . 45| 6347 |25.07.2011 Кр. Каракачанов: Имам шанс за президент! . 30| 5608 |14.07.2011 Депутати дебатираха вот, който няма да мине

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads