Реклама / Ads
27| 6588 |16.02.2016 ПОЛИТИКА

Каракачанов: МО размазва военното разузнаване за 25 години

.
Красимир Каракачанов
Министерство на отбраната в последните 25 години се стреми към размазване на военното разузнаване, но не и към амбицията да покаже, че България има армия, с която българският народ да се гордее.Това заяви пред БНТ съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.
 

Видно беше, че Гранична полиция нямат потенциал да се справят с проблема. Оказа се, че Патриотичният фронт е бил прав. Това каза още той малко след като парламентарната комисия по отбрана в парламента прие единодушно промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, с които се цели Българската армия да подпомага охраната на границите.

Припомняме, тази промяна се налага заради засиления миграционен натиск. Армията ще помага с логистика, техника и жива сила. Финансирането ще се осигурява от Министерски съвет. Ако държавният глава не знае законите и не знае, че преминаването на границата незаконно е престъпление, значи той не знае нещо, намекна войводата.

„Виждаме, че притокът на нелегални имигранти няма да спре. Г-жа Меркел да бъде така добра да си прибере нелегалните имигранти, а не да ни ги връща“, призова зам.-председателят на Народното събрание.

Относно новината, че Орхан Исмаилов остава зам.-министър на отбраната, Каракачанов посочи: „Знам, че имаше някаква сръдня от името на г-н Исмаилов. Аз бих се радвал, ако крамолата беше за това кой да направи армията по-боеспособна, войската да има униформи. За съжаление крамолите в България стават за власт. Просто несериозна работа“.

Той коментира и положението в Близкия изток. „Откакто свят светува, войните се водят за икономически интереси, с изключение на войните за освобождение. Битката в момента е кой ще владее ресурсите в света – петрола и газта. Така че цялата тази политика на Вашингтон към Близкия изток за мен е целенасочена“, изтъкна Красимир Каракачанов. „В стремежа си да завладееш природните ресурси, разбиваш света“, на мнение е патриотът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 7050 |04.11.2015 Каракачанов: Горанов дере кожи, вместо да се произвежда . 17| 5523 |19.10.2015 Каракачанов: Нашата граница е като Ботев без каска . 39| 6371 |01.10.2015 Ген. Атанасов: Руската агентура атакува военното министерство . 26| 5969 |23.09.2015 Каракачанов: Политиката на квоти е абсолютно грешна; а ние сме след каруцата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads