Реклама / Ads
31| 6449 |08.04.2015 ПОЛИТИКА

Касабов изгърмя: ДПС стои зад Велизар Енчев!

.
Валентин Касабов
ДПС ухажва Велизар Енчев. ДПС си направи тънката сметка, за да отцепи от нашия електорат и отслаби Патриотичния фронт. Това заяви в "Лице в лице" депутатът Валентин Касабов и обвини, че зад бившия му съпартиец стоят Доган и Местан.
 
Ние не сме го изгубили, той загуби нас. Лъже, че сме се прегърнали с ГЕРБ. Той се е подписвал под нашата порграма, да няма сини, червени, пембени. Койп стои зад него? Кой му натисна копчето? Кой го ухажва?, допълни и попита народният представител, коментирайки отношенията на ПФ с Енчев.

Ако няма страх от затвор, ще продължим да сме свидетели на официална демонстрация на различни етноси по митингите. Това бе коментарът на Касабов по повод исканите от Патриотите промени в Изборния кодекс, които предвиждат високи глоби и до 3 г. затвор за агитация на чужд език. В крайна сметка в конституцията е записано, че на официални митинги трябва да се говори на български език. Ясно е, че в България официалният език е българският. Когато говори на митинги на чужд език, Местан да бъде така добър да не заплашва, че ще осъди България в Страсбург, а да спазва закона, заяви Касабов.

Той подчерта, че с искането на ПФ за задължително гласуване те изпълняват предизборната си програма. Искането ни е залегнало и в споразумението ни с ГЕРБ. Сега разбирам, че те са готови да дадат заден ход - може би нямат интерес от това задължително гласуване, посочи депутатът от Патриотичния фронт. Подготвяме и закон за намаляване наполовина на субсидиите на партиите. Но не казваме, че не трябва да има никакви субсидии, защото пък по този начин партиите ще се превърнат в заложници на олигарсите, подчерта Касабов.
В отговор на въпрос той обясни, че когато е говорил за "човекоподобни" по отношение на ромския етнос, е имал предвид само тези, които вършат тежки престъпления. Плюс това над 90% от тежките престъпления в т. нар. битова престъпност се извършват от цигани. В селата старите хора са като под окупация. Нещата са достигнали до своя предел, каза депутатът от ПФ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5293 |08.04.2015 Велизар Енчев за Фрог: Цачева толерира мутрите в парламента . 57| 16995 |02.04.2015 Велизар Енчев взриви парламента: Кои сте вие? . 73| 10774 |12.11.2014 Гонят Велизар Енчев от Фронта заради Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads