Реклама / Ads
7| 6198 |30.10.2017 ПОЛИТИКА

Кирил Добрев: В ГЕРБ са възприели тона на говорене и мисленето на Антон Тодоров

.
В България има нормална опозиция и нито Борисов,нито Цветанов няма да успеят да контролират тази опозиция, както са правили много години.
 
Това е стилът на Антон Тодоров, няма как неговото влияние да не се усети в ГЕРБ, каза Кирил Добрев в студиото на Би Ти Ви  по повод изявленията на двамата политици  след конгреса на БСП. Той видя в изказването на Цветанов и начина на мислене на бившия депутат Антон Тодоров

"Искам да попитам Цветанов фалшива новина ли е изнесеното вчера в разследването за обществената поръчка във ВМА, дадена от сегашния министър на здравеопазването", каза Добрев. Според него, в ГЕРБ трябва да се примирят, че няма да контролират опозицията за първи път от доста години.

"Ние не се занимаваме с вътрешно-партийните проблеми на ГЕРБ, нека и те да не се занимават с нас. Опозицията в БСП и ГЕРБ говорят по един и същи начин, това дали е случайно", попита социалистът.

Той призна ,че има хора в БСП ,които искат коалиция с ГЕРБ по така наречения "германски модел". "Може да е имало някакви настроения за общо управление с ГЕРБ, но това е било при първия и втория кабинет на Борисов. Сега нещата се промениха и няма как да се обединим с тази партия. Днес се разминаваме с тях по политики ,разбиране и философия с тях", допълни Добрев.

Според него, Корнелия Нинова е станала председател на БСП и любимец на партията си, защото е водила битка с ГЕРБ, а не защото е водила вътрешнопартийни битки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5079 |26.10.2017 Ген. Кирил Войнов за наводненията: Говорим за апокалипсис . 2| 4220 |24.10.2017 Кирил Ананиев: 1,133 млрд. лв. по-малко ще влязат в хазната с бюджета на БСП . 2| 5126 |18.10.2017 И Кирил Домусчиев скочи на кабинета, иска оставката на социалния министър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads