Реклама / Ads
19| 7045 |19.11.2014 ПОЛИТИКА

Кирил Добрев: Миков не иска реформи в БСП, партията е в менгеме

.
Кирил Добрев
Миков ако иска може да стартира реформите в партията, но до този момент не виждам такова желание. Той каза, че не е обещавал реформи. Ако сме ги искали, да сме гласували за друг председател. Но ние с това ръководство отиваме на местни избори. Това е основният въпрос за БСП. Това заяви по bTV Кирил Добрев, депутат от БСП
 
Чувствам се доволен, че започнахме да говорим на тази тема. Повярвайте ми, аз съм приемал поздравления четири дена. Имах хиляда писма във фейсбук. Някой трябваше да каже тези неща.Това сподели Кирил Добрев, коментирайки предишното си появяване в  предаването, когато коментира разкритията си за феодалите и фараоните в БСП, с което направи бум в партията и държавата. Има неща, които повече ме обидиха, обвинихаме в предателство, нарекоха ме изнесено крило на АБВ. Аз ще продължавам да бъда в БСП, а някои седят там заради заплатите, допълни той.

Аз нямам лична битка, а битка за БСП. И затова съм силен, защото мога да понеса всяка политическа цена, посочи червеният депутат.

Ако Миков нямаше вътрешното убеждение, че тези хора трябва да си отидат, щеше ли да ги изгони. Има неща, които Кутев цял живот не може да ги разбере, защото не е работил с хора. Искам Дъбов да си отиде, защото доведе партията до организационен разпад, Искам да си отиде Катя Николова, защото двадесет години не печелим избори. Това са мотивите. Против съм да се развива някой, ако не чуя неговата визия. Трябва да имаме визия и стратегия за да се развива една партия, заяви депутатът.

Нямам намерения да правя ногдаун или нокаут на БСП. Искам моята партия да има модерни каузи. Модерна ли е, след като 6% от младите хора гласуват за БСП. Това не бе промяна, а размяна, посочи той. Не мога да кажа, че Дъбов готви преврат. Миков ако иска може да стартира реформите в партията, но до този момент не виждам такова желание. Той каза, че не е обещавал реформи. Ако сме ги искали, да сме гласували за друг председател.Но ние с това ръководство отиваме на местни избори. Това е основният въпроос за БСП, категоричен бе Добрев.

Аз имам живот и извън парламента. Живея нормално. Не се издържам от заплатата в Народното събрание.Те трябва да обяснят, кой е вземал от КТБ по 40 000 лв. и какво е съветвал. Те отиват на други позиции. В ръководството на партията не се вля нова кръв. Станишев към момента не е актуален. Не дърпа конците на партията отдалече, поясни бунтарят.

БСП е в менгеме. Гласовете , които загубихме отидоха в "Атнака", АБВ и патриотите. Трябва да намерим своето място, защото в момента се лутаме, потърси надежда за бъдещето на партията си депутатът.

Искрено желая успех на ГЕРБ. Те сега са меки, компромисни, комуникативни. С 80 народни представители така ще бъде. ГЕРБ се различава от управлението си при първото правителство.

Това е тефтера на Златанов, разпространен от  прукуратурата, каза Добрев и го подари на водещия. Тефтерът показва стил на управление. Показва, как се е използвала държавата като бухалка. Показва, как се поръчва и убива един политик. Този тефтер показва, как се разпределяха държавни средства. Вижте написаното - "На мен една заплата...". Сякаш забравиха управлението на кабинета "Борисов 1". Жалко, че не разбрахме кои са изпълнителите. Това си е търговия с влияние. Един кмет е държан на полусъединител, докато не даде поръчка на Фидосова, вземали са бизнеси на хора...Не бива да забравяме какво правеше кабинетът "Борисов 1", за да не го допуска "Борисов 2", смята той.

Добрев предложи инициативата да дадат по една заплата с водещия и ако кражбата е битова да се върне тефтера. Ще ни разкъсат в доклада на Евросъюза, каза Добрев. Той предрече, че с години , ако не се намери тефтера, ще излизат имена и ще се цака с тях. И.Ф. е разкъртила кметовете по Монтанско. Кметовете го потвърдиха. Е.Д. е побъркан в тефтера, държали са го на синджир повече от година. Общинските съветници от Варна потвърдиха, че Ц.Ц. е Цветанов, каза Кирил Добрев. При липса на тефтера наказани няма да има. Има амнистия.Затова дай да върнем тефтера със заплатите си, повтори предложението си към Хекимян той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 8426 |01.11.2014 Миков коли и беси на "Позитано" на именния си ден . 31| 5522 |26.10.2014 Михаил Миков начело на парламентарната група на БСП . 63| 6695 |26.10.2014 Борисов и Миков не договориха кабинет . 23| 6028 |26.10.2014 Димитър Иванов: Миков и Борисов са като близнаци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads