Реклама / Ads
70| 24870 |15.02.2010 ПОЛИТИКА

Клюки за Трактора и синята Надежда бият сапунката „Листопад”

.
Надежда Нейнска
Обвиненията и слуховете, че съм имала интимни отношения със задържания при операция „Октопод” Алексей Петров се превръщат в нещо като сериала „Листопад”. Някой с някого спи, ревнува, мъсти и т.н. Набутват ни в нещо като латиноамериканска сапунка, как да опровергавам такива слухове. Така настоящият евро депутат и бивш лидер на СДС Надежда Нейнска, отговори пред Frognews.bg на атаките срещу нея.
 

Тя е категорична, че е несериозно такива клюки и измислици да се говорят за хората, да им се приписват несъществуващи връзки.

Шегувах се днес с приятели, че до сега ме обвиняваха, че в битка за мен се разцепила десницата, а сега излиза, че в битка за мен се е разцепила и мафията, самоиронично изложи позицията си бившият външен министър в правителството на Иван Костов.

Тя нарече смешни и абсурдни и обвиненията, че екс съветникът в ДАНС Алексей Петров е финансирал СДС чрез нея.
Както в политиката, така и при слуховете трябва да има някаква логика – невъзможно е хем да дава пари, хем да окупира парламента с такситата си и да иска свалянето на СДС от власт. Очевидно е, че никой не унищожава това, което е финансирал, обоснова се синята евро депутатка. Тя е категорична, че СДС при нейното ръководство е нямало никакви отношения с Трактора. Всеки сам можел да се ориентира към кои централи по онова време бизнесът е насочвал парите си.

Ако такъв „могъщ човек” като Петров, както ни обвиняват сега, е давал пари на СДС, сигурно щяхме като партия да имаме друга политическа съдба. Тогава ние едва се справяхме финансово. Но слава богу, че не сме взели такива пари, оцеляхме, иначе щяхме да сме като тези неуспешни политически проекти, които се провалиха, подчерта Нейнска.

Тя настоява държавата и службите да отговорят какъв е бил Алексей Петров – офицер под прикритие при мафията, или неин човек, внедрен в държавата? СДС имало интерес истината да излезе, защото ще се види кой - кой е, а в помията от мръсотия всички били оцапани еднакво, заяви Надежда Нейнска. Съмненията и са, че ударите под кръста и долните слухове за връзките й с Трактора се фабрикували от хора и кръгове, близки с комунистическата Държавна сигурност.

Тази вечер синята Надежда ще говори открито за скандала и в „Шоуто на Иван и Андрей” по Нова телевизия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5677 |14.02.2010 За кризата, политическите нрави и една оставка . 37| 5804 |14.02.2010 Русия иска обяснения от страната ни за ракети . 20| 11199 |12.02.2010 Свързаха Алексей Петров с Чорни? . 18| 9731 |11.02.2010 Хайде всички на Трактора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads