Реклама / Ads
3| 7005 |24.04.2016 ПОЛИТИКА

Корнелия Нинова: Цел №1 на БСП е да даде на младите истинска кауза

.
"Силата, която има Младежкото обединение в БСП, трябва да се прелее навън към младите хора на България и да ги приобщи към това, което правим". Това заяви зам.-шефът на лявата група Корнелия Нинова пред Третата национална отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение (МО) в БСП. Червените младежи я аплодираха бурно.
 
Младите хора в България са недоволни, защото политиците не ги питат, не се чувстват част от вземането на решения, каза Нинова. И цитира европейско проучване сред младите у нас, като посочи къде българските политици грешат спрямо младите и как да бъдат отстранени тези грешки.

"Задача №1 е да питате връстниците си, да разговаряте и да ги слушате", каза Нинова.

Цел №1 пред БСП е да даде на младите ценности и истинска кауза, поръча Нинова. "Тук БСП е щастлива партия, защото нашите ценности съвпадат с ценностите на младите - солидарност, справедливост и свобода", каза още тя. И продължи, че отново според проучването младите казват, че за тях са важни здравеопазването, образованието и икономиката. "Това показва, че младите българи са мъдри и искат да се образоват, да живеят в екологична и здравословна среда, искат да работят", каза още тя.

"Можем ли да дадем заедно на младите това? Можем!", заяви Нинова. Тя добави, че предлага от левицата да направи една стъпка по-нататък: "да превърнем политиката за младите в национален интерес, в приоритет, защото в тях е ключът за решение на демографския проблем, ключът за интелигентна икономика, която да осигури работни места и доходи".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5268 |20.12.2015 Нинова: Само БСП е алтернатива на управлението . 6| 6421 |27.11.2015 Нинова: Управляващите не могат да правят бюджети . 14| 6072 |02.11.2014 К. Нинова: Добрев иска промени в БСП заради себе си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads